Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tomáš Zdechovský mne ohromně zklamal, když hlasioval, pro kvoty a přijímaní nelegalních překročitelů hranic.. A tento blog ukázal, že ON naše zajmy v EU N E H Á J Í.

0 0
možnosti
JN

Navrhuji udržet rovnováhu počtu lidí v Euroblízkovýchodní oblasti tak, že za 1000 uprchlíků přijiatých jim tam na Střední východ pošleme 1000 cikánů. Že nebudou cikáni chtít tam jít ? Nebudou !..ale když Parlament ČR anebo rovnou Brusel schálí zákon, že pro cikány je práce povinná ( a za libovolnou práci darujeme cikánům mzdy 2x vyšší než jinému pracovníkovi za tutéž práci, a než byly dávky ) tak se cikáni na Východ jen pohrnou a dobrovolně sami a úúúprkem od práce. Že tu není pro cikány práce ? To je nesmysl. Stát má práce habaděj. A tomu věřte §  Že by nebyly pro cikány peníze ? Ale byly, byly : 4,5 miliardy peněz, co cikánům stát vyplácí zadarmo ( bez práce )  na dávkách by jsme cikánům opět dali,!! ale za práci ! ! ...a ještě bych cikánům jednu miliardu přidal na odměnách, budou-li pracovat !  - Pokud to neuděláme, dalších 100 let oni pracovat nebudou.

0 0
možnosti
JP

Před několika málo lety bylo oficiálně sděleno, že celkové roční náklady na Romy činí 19 miliard Kč.

0 0
možnosti
RT

Pne Zdechovský, nepíši vážený, protože si vás nevážím. Poprvé jsem si vás všiml, když jste bojoval o změnu kalendáře - rozšíření seznamu jmen o několik, zejména o jméno vašeho dítěte. Vám nešlo o to předělat kalendář - rozšířit jmenář o většinu jmen, která chybí, pouze o jméno vašeho synka. Pak jste se začal aktivně cpát do politiky přes stranu lidovou (mají méně mladých, takže větší šance na úspěch) a vaše chytrá kalkulace vám vyšla. Pracovitost a vaše žvanění vás vyneslo až do Europarlamentu...Chudáci voliči. Zvolili dalšího p;-O.t.;-Omce, který nás za naše peníze poučuje o tom, jak jsme hloupí a vy chytrý a vzdělaný a to z výšin Bruselu a vašeho bruselského platu a doživotně zajištěného chytráka. Máte pravdu, jsme pitomci, minimálně ti, kteří vás volili a doufali, že volí člověka, který bude kopat za nás, co do Bruselu nedosáhneme. Ale to jsme se zmýlili. Snad to při příštích volbách napravíme. Ale vám to už dnes může být jedno.:-(

1 0
možnosti
JP

Španělsko, Francie, Itálie, Řecko by především měly plnit povinnosti vyplývající ze smlouvy o Schengenském prostoru - zabezpečit vnější hranice! Jestliže migranti, na radu převaděčů, ničí osobní dokumenty, zatajují kdo jsou a odkud jsou, nemohou mít vůbec žádné právo žádat o asyl!

7 0
možnosti
Foto

Všechny uprchlíky vracet odkud připluli, lodi potápět, organizátory zavřít. Evropa nesmí být zaplavena muslimy. Jinak je s ní konec!!

7 0
možnosti
OP

ŽÁDNÝ návrh na osidlování zemí EU běženci nesmí být přijat, pane europoslanče, opravdu žádný

9 0
možnosti
JS

a vsechno vi nejchytrejsi pan Zdechovsky, ostatni jen populisticky tlachaji :-)

0 0
možnosti
JF

J20a50n 39F44r63o46l91í23k

5. 6. 2015 12:58

Jako člen europarlamentu má lepší informace než novináři ve svých povrchních článcích, kde se zveřejńují jen senzace pro větší čtenost. Pan Zdechovský, který se snaží pomoci paní Michalákové činy a ne jen slovy má moji důvěru.

1 1
možnosti
JM

Itálie má co si zaslouží. Od počátku se zůčastnila útoku na Libyi, odkud prý ti uprchlíci vyplouvají. Podílela se i na dalších útocích na muslimské země v Afganistánu a Iráku.

3 1
možnosti
DU

A co mají Nigérijci a Eritrejci s Libyí?

3 1
možnosti
Foto

Dnes jsem si přečetl článek o Africe, kromě jiného tam byla poznámka, že dnešní afroameričané v USA jsou zavlečenci z Afriky, kde je běloši kupovali jako otroky. Divné - dnes nikdo do Afriky pro otroky nejezdí, a když nám se lezou za lepším sami, tak se nám to nelíbí. Je zvláštní, jak ten svět za tu dobu zcela změnil své názory.

3 0
možnosti
JM

Jestli to nebude tím, že bič jako pobídka k pilné práci byl nahrazen modernějšími metodami.

0 0
možnosti
Foto

Pan chytrý napsal 4lánek z kterého vplývá, že souhlasí s imigranty u nás a nesouhlasí jen s kvótami. Asi neví, že je u nás nezaměstnanost a stát hospodaří na dluh. Má asi dojem, že máme ve státní kase moc zbytečných peněz. Ať si nastěhuje pár imigrantů k sobě a stará se o ně. Ani neví proč tady imigranti lezou. Pokud by věděli, že tady nic nedostanou, tak by tu nešli. My bychom mohli požadovat po EU, aby přerozdělila Rómy, kteří imigrovali ze Slovenska, když jim tam zkrouhli sociální dávky. Když jsem se ptal jak to, že v Polsku nemají Rómy odpověděli, že tam nedostanou nic zadarmo. Tady si spousta rodin nedovolí mít druhé nebo třetí dítě z ekonomických důvodů a imigranti jich mají dost.

6 0
možnosti
Foto

Doufám, že jste četl pořádně a tedy víte, že u nás imigranty máme, imigrační zákony také, a kdyby se teď neobjevil ten exodus, nikdo by o nich nikdy nevěděl, neb o čem média nepíší, o tom občané nevědí. Navíc, autor napsal, že na každého imigranta náleží příspěvek ve výši 5000 € a za poslední, že návrh EK ke kvótám byl shledán nedobrým a nejspíše nebude schválen.

2 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.