Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Takze podle vas se ma EU stat policajtem pro Afriku a Asii, nebo jak si vlastne to reseni pricin predstavujete?

0 0
možnosti
Foto

O46t83a 19B39l19a54ž77e47k

2. 6. 2015 10:20

Můj názor - ano - nic jiného nezbude než aby se EU stala policajtem - snad by zatím stačilo jen pro Afriku. To myslím vážně - bez ironie.

1 0
možnosti
JK

Pane Zdechovský - vy nechápete zcela základní věc - ti uprchlíci jsou nyní někde v Řecku nebo v Itálii, ale defacto jsou již u nás - jsou již v schengenském společném prostoru a ten je i náš. Pokud vy tam nevidíte obrovské bezpečnostní riziko, tak jste buď blázen nebo vlastizrádce.

12 0
možnosti
RS

Pane Zdechovský, byl jste zvolen za křesťany, hajte prosím zájmy naší země. Křesťanské je pomáhat, ale asi je jasné, že zadlužená Evropa nemůže spasit Afriku a Blízký východ. Střet cizích kultur a etnik vždy přinesl konflikt. Co si pamatuji, tak se Africe pomáhá a výsledkem je invaze přemnožených domorodců za lepším. Výsledkem vývozu demokracie do islámských zemí je invaze utečenců před válkou, která by tam jinak nebyla. Hlasoval jsem pro vstup do EU a byl jsem rád, že jsme unikli ze socialistické šedi a totality. Nyní mě potěší každá zmínka o možnosti rozpadu tohoto politického spolku, který se začíná totalitě přibližovat. Evropská komise, nikým nevolená, se chová jako politbyro UV KSSS, avšak s ještě hloupějšími nápady. Vyřiďte to prosím. Děkuji.

9 0
možnosti
Foto

Podstatný je ten poslední odstavec - jakákoliv relokace je marná, když nezastavíme přísun uprchlíků. V první fázi by bylo potřeba zavést přístup, jaký má Austrálie. V druhé (v mnohem náročnější) fázi by bylo potřeba podílet se na stabilizaci situace v zemích, odkud uprchlíci utíkají.

11 0
možnosti
MP

OK. Děkuji za článek. Čísla "uprchlíků" nevypadají tak děsivě. To se však nedá říci o statisících až milionech "ilegálů", kteří připomínají spíš nepřátelské vojsko než zbídačené hladové uprchlíky. Nejen mě by zajímalo co Brusel plánuje dělat s nimi? Nebo se jen čeká na vypuknutí občanské války v Itálii a Řecku?

8 0
možnosti
KC

Jen hlupák si dobrovolně nasadí do kožichu veš. Muslimy proto nepřijímat, nejvíce pronásledovanými jsou v muslimských státech křesťané, s nimi problém  nemám, takže ano, přijměme přiměřený počet křesťanů, u muslimů nikdo  neví, co v nich je.

7 0
možnosti
RK

A u tamních křesťanů ano? Víte prd co udělají jejich děti za 20 let. Navíc jak poznáte křesťana? Jak zajistíte že se mezi ně neinfiltrují muslimové z IS?

3 0
možnosti
RT

Dostaneme na ně dotace,poslední dobou je to velice skloňované a kouzelné slovo.Každý ví,co se za tímto slovem je.Pouze souhlasím,poslednímu znění,jak zamezit takové vlně uprchlíků.Není řešení je přerozdělovat,protože každý rok se ta cifra bude navyšovat.Jak zajistíte zdravotní péči,ubytování,práci a ostatní věci co ti lidé budou potřebovat?

5 0
možnosti
VL

Nezavírat oči, zavřít hranice!

11 0
možnosti
RK

Myslíte jako vybudovat v moři plot?

0 4
možnosti
RK

Od poslanců s takovými příjmy bych očekával konkrétní řešení a ne jen obecné fráze. To že by bylo lepší problémy řešit v místě jejich vzniku a to ještě v zárodku víme taky. Na to vás nepotřebujeme.

6 0
možnosti
TP

Pan Zdechovský přece ještě nehlasoval pro závazný návrh konečného řešení židovské otázky. To, pro co zvedl ruku, byl spíše takový předběžný návrh, aby se v Bruselu mohli věcí zabývat, např. zvážit možnosti strategických pracovišť v Terezíně nebo Osvětimi. Vůbec se mu nedivím, že nechápe, jak lidé jeho hlasování pochopili...

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.