Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Rozumím tomu dobře, že kvóty pro uprchlíky ještě evropským parlamentem schváleny nejsou a možná ani nebudou a pan Zdechovský bude hlasovat proti těmto kvótám?

0 0
možnosti
Foto

Ne, podle mně už je odhlasoval. Zbytek už zařídí EK.

1 0
možnosti
AB

Otázka je jednoduchá: Chceme přijímat do České republiky převážně muslimské "uprchlíky" s tím, že víme, jaké problémy nám to přinese a do budoucna přinášet bude? Odpověď zní samozřejmě NE! a nikdo k tomu náš stát a jeho obyvatele nemůže nutit. Při vědomí etnických, náboženských a bezpečnostních rizik je to prostě nemyslitelné. Řešme problémy vlastního obyvatelstva a nehrajme si nesmyslně na zachránce světa!

23 0
možnosti
TP

No, Zdechovský přemýšlí jinak. Proč přijímat lidi, kteří jsou v těch zemích vražděni, když můžeme v pohodě přijímat ty, co je tam vraždí (a s kalašnikovem umí zacházet od 6 let).

4 0
možnosti
JR

J48a89n 14R54á40ž

1. 6. 2015 23:25

Pane Zdechovský, neustále nás v diskuzi přesvědčujete, ze jsme hlupáci, kteří jednak nerozumí Bruselu a nerozumíme problematice o které jste napsal článek. Přitom zacházíte s fakty velice pružně a vyhýbavě, že jen potvrzujete pověst provázející Vaší stranu.

K věci: Uprchlík je mezinárodně právní pojem a týká se výhradně (!) osob, které požívají mezinárodní právní ochranu. Kdo se může považovat za uprchlíka je definováno zcela přesně v mezinárodní úmluvě o právní ochraně uprchlíků. Z dikce teto úmluvy jednoznačně též lze dovodit, že důkazní břemeno, že běženec je opravdu "uprchlíkem" má tato osoba. Tedy tato osoba musí prokázat, že prchla ze své domovské země proto, že jí tam hrozila újma z důvodů v úmluvě specifikována.

Žádná osoba, která uvedené nesplňuje, nesmí být, dle dohody ze Schengenu, vpuštěna na území EU k volnému pohybu.

Vyslovuji zde přesvědčení, že lidé, kteří připlouvají z Afriky status utečence nemohou získat a je jen problémem hraničních států, zejména Itálie, že lodím s běženci dovolí vstup do svých teritoriálních vod, tedy do teritoria, kde platí volný pohyb osob se státní příslušností členského státu EU.

Osobně odmítám tezi, že jsme, myslím tím kterýkoliv členský stát unie, nějak povinováni těmto běženců zajistit něco jiného, než zpětnou repatriaci do místa odkud vypluli do mezinárodních vod. Zjistit odkud lodě s běženci vyplouvají, v době neustálé kontroly Středozemního moře a severoafrického pobřeží satelity, nepředstasvuje žádný problém.

Žádám Vás, abyste tlumočil i ostatním europoslancům zvolených v České republice, aby vyjadřovali v Bruselu ve věci běženců vůli lidí, kteří Vás zvolili a nechovejte se jako lokajové, především EK!

Dík!

35 0
možnosti

Koli asi autor adoptoval afrických uprchlíků ? Nemyslím na  dálku ale reálně aby je živil doma ze svého.  Aha !?

Takže zase TLACHÁNÍ.

Tentokrát nikoliv  populistické ale užitečně idi.tské

1 1
možnosti
Foto

8-oTen kdo nemá argumenty, musí ostatní uráže. Pane Šejnoho, sorry, ale tohle nemáte zapotřebí.

1 1
možnosti
JP

J97a15n 51P44a37l54l56a14s

1. 6. 2015 22:08

Pane Zdechovský, v diskusi reagujete pouze na něco. Zkusme to jinak. Napište sem větu: „Všichni ekonomičtí imigranti budou z EU vyhoštěni.“

Uložím si screenshot a slibuji, že bude použit proti Vám.

6 1
možnosti
Foto

O50t55a 87B75l68a31ž37e71k

1. 6. 2015 23:00

„Všichni ekonomičtí imigranti budou z EU vyhoštěni.“ Ano - takový titulek Vám pane Zdechovský mělo poradit PR oddělení KDU-ČSL. 

A co když se zjistí, že většina imigrantů (tedy statisíce) prchá před válkami ?Jaké máte pak řešení ? Pokud žádné - nebo se budete dožadovat rezolucí Rady bezpečnosti OSN - což vyjde na totéž - myslím, že ani to neobměkčí většinu občanů v ČR. Máte v záloze vojenské řešení ?

0 0
možnosti
JK

J34o30s71e29f 17K87l59a47t

1. 6. 2015 21:52

Jste opravdu pouze tak naivní,když tvrdíte,že imigrantů bude "jen"40000 za dva roky?

3 1
možnosti
JS

v realu je to samozrejme 40 000 za dva tydny, pan Zdechovsky to jen "drobatko" popletl... ;-)

2 1
možnosti
Foto

I53v48a18n 24M60a20r82e34k

1. 6. 2015 21:41

Zajímá Vás všechny v Bruselu ještě něco jiného krom plných koryt ? ! ? ! RvRvRv

11 1
možnosti
Foto

Inteligentní otázka je kde?Rv

0 2
možnosti
TZ

Dobrý den pane Zdechovský, jelikož moje otázka zůstala bez odpovědi, zeptám se jinak. Zajímala by mě jasná odpověď na otázku, jak budete prosazovat vůli voličů v Europarlamentu za situace, kdy více než 90% nesouhlasí se současnými postoji EU k situaci s uprchlíky. Jak za stávající situace jako zástupce KDU ochraňujete křesťanské základy Evropy.

20 0
možnosti
Foto

Vážený pane Zemane, ale tu odpověď v tomto i dalších článcích najdete. Já jsem proti kvótám a určitě nebudu ten, kdo EU bude komukoliv otevírat.

0 1
možnosti
JJ

Tak ten příspěvek na jednoho přijatého imigranta mě tedy dostal. A z jakych peněz se ten příspěvek bude asi platit? Nebudou to čistě náhodou daně občanů jednotlivých států EU? Celá EU je jenom jeden velký, socialistický bordel.

30 1
možnosti
JA

Ano, oni nám určí kvóty  a milostivě nám na každého utečence přispějí z našich daní - je to k zbli.í ;-O

5 1
možnosti
JS

reseni uz bylo davno vymysleno i vyzkouseno a osvedcilo se. Staci ho jenom opsat:

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kampan-z-niz-mrazi-v-australii-doma-nebudete-nikdy/r~03954ca6552f11e48b110025900fea04/

ale chapu, v dnesni multikulti dobe jsou dulezite slunickove pocity absoloventu humanitnich pseudooboru(dobro), zatimco racionalni uvazovani je povazovano za zlo. Proto v tom vasem europarlamentu zatim asi nikoho nenapadlo podivat se na statistiky, dle kterych v africe rocne pribude 20 milionu novych obyvatel a tudiz i kdyby jste se UPREROZDELOVALI, tak tim ten problem zkratka NEVYRESITE. Evropu znicite a afriku stejne nezachranite.

18 0
možnosti