Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte moc dobře, pane Zdechovský, že se první dáma nevyjadřuje prakticky k ničemu, tak proč by měla zrovna k válce na Ukrajině?

1 0
možnosti
Foto

.... zatímco všechny ostatní první dámy mlčí úplně stejně.. :-D

2 1
možnosti

Každý člověk reaguje na různé situace různě - proč někoho kritizovat (zvláště pokud jeho chování nikomu neubližuje). Paní Zemanová je introvert a nemá potřebu se předvádět na veřejnosti - nedělala to nikdy, tak proč by s tím měla začít ted? Jak vy můžete vědět, že s lidmi z Ukrajiny nesoucítí? Kdo vám dává právo jí něco takového podsouvat ? Každý není jako vy, aby si honil triko i házením špíny či zpochybnováním chování druhých.

1 0
možnosti

To bude tím, že to vůbec není žádná první dáma.

0 0
možnosti

Naše první dáma tak nějak pořád... mlčí. Naposledy jsme se dozvěděli, že miluje Miloše... tak jestli není lepší, když mlčí.

0 0
možnosti

J84a25n 80R48á10ž

19. 4. 2022 17:34

Navážet se takhle podpásově do manželky prezidenta je opravdu hodně ubohéRv

A věříte, že jsem měl o Vás, pane europoslanče, až donedávna velmi vysoké mínění?

8 0
možnosti

Paní Zemanová je manželkou Miloše Zemana - tím je řečeno vše... :-P

2 4
možnosti

Nejsem politik a ani nesleduji všechno, ale předpokládám, že se moc nepletu, když si myslím, že od Ivany Zemanové nevyšla iniciativa ani v jiných záležitostech, jejím mlčením překvapen nejsem. Spíše mne překvapuje, že ji někdo má patřebu "vyhrabat" nebo srovnávat s polskou "paní prezidentovou".

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

0 7
možnosti

J76a51n 73R16i31c55h55t10e65r

19. 4. 2022 11:11

Možná by měla jet i do Kyjeva, ne? Už tam koneckonců byl kdekdo, udělat si selfíčko s neprůstřelnou vestou pod kvalitním oblekem, smutně pokývat hlavou a zase vypadnout.

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.