Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemáme li prezidenta, nemůžeme mít ani první dámu.

30 7
možnosti
PN

P20e37t93r 15N10e22d70v85ě60d

18. 4. 2022 13:11

Má opakovat to, co bylo již nesčíslně krát řečeno a odsouzeno? Je šílené to Vaše uvažování. Stejné jako současné vlády a zejména jejích příznivců.

Kdo nekřičí jak odsuzuje rusáky je musí hned podporovat? Nač si hrajete? Na bohy? Nebo snad na dobu, kdy se muselo močit stejným směrem? Dokážu si docela živě představit ty reakce z vaší strany plotu, kdyby paní Zemanová vystoupila. "Málo odsoudila" " stejně jí nevěříme," " je to manželka Zemana a dcera byla u natáčení nemravností"

32 17
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 8
možnosti
Foto

Nenuťte ryze introvertní osobu, aby se angažovala na veřejnosti.

Nemá na to.

3 3
možnosti
LS

Ale u Kajínka se angažovala.

O agresi Ukrajiny mlčí jako hrob.

9 4
možnosti
Foto

Kéž by platilo, že čím víc bude kritiků válek, tím méně bude jejich obětí.

5 1
možnosti
MV

Není dáma jako dáma...

15 9
možnosti
PS

Není chlap jako chlap, že?

8 1
možnosti
JK

Autore, první dáma je v ppodstatě úplný nesmysl, protože je jen manželka prezidentka nic víc. Není nedejbože prezidentkou. Tyto manželky samozřejmě využivají svého postavení, mnohdy si i přihřívají na své personě svou polévku. Ale taky mají plné právo se neagažovat. Řešme raději práci politiků, senátorů, prezidenta atd. Ale práci, angažovanost manželky prezidenta je opradu zbytečné řešit.

24 5
možnosti
Foto

Je to tak. První dámu nikdo nevolil.

Mně osobně právě proto dokonce vadí, když se do politiky "první dámy|" pletou. Nemají žádný mandát.

12 1
možnosti
MK

Ivana Zemanová nikdy neměla ambice být první dámou a řekla bych, že Zeman se jí ani neptal, postavil ji před hotovou věc. Proto se nikdy nevenek moc neangažovala a pokud ano, tak jen kvůli médiím. Vždycky na ní bylo znát, že zviditelňováním trpí. Řešila se její váha, účes, oblečení, líčení... A pokud se takto chovala celé období, proč by teď měla dělat výjimku? Kdyby se teď projevila, mohlo by to v některých vyvolávat dojem, že se chová pokrytecky. Bude nejspokojenější, až prezidentování Zemana skončí.

37 2
možnosti
VF

Já se současné první dámě nedivím, že raději mlčí.

9 1
možnosti
JK
Foto

První dáma není zakotvena v ústavě, víc mi vadí, že mlčí tahouni EU Německo a Francie, a když se předci jenom ozve Macaron, úplně mi to stačí.

12 1
možnosti
JK

To je ten hlavní problém, že první dáma oficiálně neexistuje. A mnoho lidí se s tím nemůže smířit.

4 0
možnosti
ZK

Putinovy kotníky jsou daleko, tak si notoričtí vokopávači musí sehnat ty poblíž. Mezi prvními, kdo gaučovým bojovníkům za pravdu pravdoucí padl do oka, byl Nohavica. Kotníky těch, co jsou populární či známí, je lepší haupttrefa, než achilovky pitomců z Horní dolní. To žádnej obecnej lynč nenastartuje. Babiš, kterej se v pomoci trpícím na východě viditelně angažoval a určitě víc, než senátorská ekipa vejletem do Kyjeva, se nehodí - škoda, tak zkusíme Lány. Ale i to časem ztrácí glanc, tak koho dalšího? Co třeba první dáma, ta eště na pranýři nebyla. Pan Zdechovský pro posílení svýho píárka vytvořil konsrukt, kerej se může i líbit. Víte pane europoslanče, určitě jste slyšel, že mlčeti zlato. Možná je to lepší, než padnout do ranku těch, co zavřou ústa a mají uklizený pracoviště.

21 11
možnosti
MB

Zdeňku, ruku na srdce. Miloš s ženou, žijí z našich daní. Mají své role. Žena má konat jakési dobro. Svým způsobem ty prachy vrátit a hlavně dát příklad. Už J. Hašek tam měl postavu šlechtičny, co chodí po nemocnicích s cukrlaty. Řekněme si na rovinu. Miloš vlastně ženatý není - oženil se, se svou funkcí. Vede svůj gang a léčí ego. Jeho ženě to vyhovuje. No a my to platíme. To je celé. V podstatě, to vyhovuje všem ...:-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.