Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Měla by zasáhnout proti Azovu?!8-o

2 1
možnosti
ZH

Madam Zemanovou dostatečně vyčerpá občasné vystoupení na veřejnosti, jako třeba v případě přečtení dojemného Ovčáčkova výtvoru k Zemanovu zdravotnímu stavu. Asi je jen dobře, že se neangažuje. Hradní trio by jí k válce na Ukrajině připravilo zcela jistě ještě trapnější projev. To opravdu není zapotřebí.

7 3
možnosti
Foto

Já myslím, že ji nic, absolutně nic nezajímá. Přepínám “telku”, nají se, dá si šlofíček, projde po perském koberci s pejskem. Nudná to osoba.

3 3
možnosti
JD

Podle sebe soudím druhé.

0 0
možnosti
JK

A kdo myslíte, že hlídá Milošovi finance před Hradními vlčáky? To zabere všechen čas.

0 0
možnosti
JD

J95a29n 48D14o82u70š96e55k

19. 4. 2022 8:27

Tahle se nevyjádřila, tenhle málo, tady ten na špatném místě. Dnešní doba asi vyžaduje velká, prázdná slova a běda tomu kdo jich nemá plná ústa.

11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 5
možnosti
MV

Zalezte a neurážejte.

2 6
možnosti
PP

Ted, pane Zdechovsky, napište něco o Vaší dámě. Také si určitě nežije, vzhledem k vašim prebendam europoslance, špatně.

12 1
možnosti
Foto

Valky jsou porad nekde. Pokud mlci manzelka prezidenta, to lze pochopit (neni politik), ale pokud mlci dlouhodobe europoslanec, je to skutecne tragicke. A co ze jste se probral zazracne az ted s Ukrajinou, kdy 24 hodin se k tomu vyjadruji vsichni? Tento blog skutecne je spise ostuda Vase, pokud se ted zmuzete jen na kritiku prvni damy.

21 6
možnosti
Foto

Ale on mlčí i pan prezident.

3 0
možnosti
EH

Už se dělají seznamy? Abych věděla, kde mám co podepsat, aby si někdo náhodou nemyslel...

Vzdělání dětí řešit nemusím a veřejně činná nejsem. Ale ráda bych měla zaměstnání.:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.