Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Yeti, žena inspektora Colomba. Naše paní prezidentová. Všechno sympatické bytosti. Nikdo je neviděl, v kolektivu oblíbeni. Marta Gottwaldová byla úsměvnou ženou z lidu. Pravda, tu a tam spatřena. I role užitečná. Klémovi do vodky přimíchávala vodu. Reálný přínos hradní ženy? Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

2 0
možnosti
RK
JK

Nazývat manželku proruského noka první dámou... No nevím. Jinak samozřejmě souhlas a karma.

10 16
možnosti
Foto

Je možné, že paní Zemanová není indiferentní, jak by se mohlo zdát. Třeba se jen ostýchá se vyjadřovat. Třeba se už nevyjádří po přečtení Vašeho článku, v němž jste uvedl, že ČR v letech 2015-2019 každoročně vyvážela do Ruska především leteckou techniku. Jednalo se např. letecké motory, drony a různé vybavení do letadel za 14,2 milionu eur (353,7 milionu korun).

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785533

Třeba se jí nechce mluvit o vraždění civilního obyvatelstva ruskou armádou, které ČR, jejíž hlavou státu je Miloš Zeman, pomohla Rusko na toto vraždění připravit. Ostatně ČR vykazuje i v jiných postojích znaky schizofrenie. A to i co se týče šíření lží. Přibývá lidí, kteří už museli své aktivity na sociálních sítích vysvětlovat policii, zatímco Ivan David vesele v šíření ruské lživé propagandy pokračuje. V rozhovoru s Vámi na toto téma působil, nikoli jako psychiatr, ale spíše jako ne zcela příčetný pacient. A že V.I.P. táhnou, lze vidět například na Twitteru.

1 0
možnosti
Foto

Zatímco první dámy okolních zemí se hromadně hlasitě vyjadřují, jste chtěl říct?

33 6
možnosti
RK

Vyjadřují a pracují.

5 5
možnosti
LP

No přesně, pane Zdechovský. Paní Zemanová, kterou až doteď nebylo možné jak přeslechnout, tak i přehlédnout, jak se cpala úplně všude a vyjadřovala se ke všemu možnému i nemožnému, najednou zmlkla. Důvod je jasný. Paní Zemanová mlčí, protože podporuje masakrování civilistů na Ukrajině.;-ORv

33 5
možnosti
Foto

Máte tam chybně čas - měl být minulý. Stalo se to jednou, před pěti lety.

4 4
možnosti
AL

Ano, tragicky selhává jak pan prezident Zeman, tak jeho manželka. Jen to dokresluje celkový a tristní obraz našeho prezidentství za pana Zemana. Obskurní lidé, mafiánské praktiky, rozkrádačky, které se ani ensnaží nikdo skrývat, prezidnetské milosti na způsob kmotrů, atakdále.

20 6
možnosti
Foto

Ano, první pán, první dáma i první dcera se jaksi vytratili z celospolečenského života. Třeba je za tím nějaký jiný cíl, který neumíme přečíst. Kdo ví.

3 3
možnosti
JH

Pane Zdechovský, nemáte dost vlastních starostí?

Opravdu jste podpoořll - hlasoval pro doporučení EP, k vybudování oslavných pomníků EU v každičké obci členských zemí Evropské unie, nebo je to jen zlá pomluva?

20 14
možnosti
MM

Pane Havránku, nemáte dost vlastních starostí?

Vždyť vy jste si vlastní zásluhou a na své náklady už pomník vybudoval.

11 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.