Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sopuhlasím už jen s názvem...pokud je osoba i personifikována, o to horší, že mezi námi někdo takový pobíhá.

3 0
možnosti
Foto

A takový M.C.Putna, který běhá ve veřejném průvodu homosexuálů s transparentem o "katolických buznách" je dle Vás vzorem pedagoga?

Vždyť se za něj postavilo celé vedení Karlovy University a kardinálové Vlk s Dukou.

2 3
možnosti
MK

Petříku ty jsi troll, že? Nějak opomíjíš fakt, že reakce Putny byla na prohlášení Bátory. A navíc Putna je sice homosexuál, ale to, že je homosexuál víš až od té doby co reagoval na Bátoru. Jinak jsi o něm do té doby nevěděl. 

A jako kulturní historik patří k těm nejlepším. 

Ale, že přijdeš trollovat se dalo čekat, jen jsem myslel, že to bude dříve

5 1
možnosti
VH

Není ten Kohout nějaký postižený? By mne docela zajímalo, co by takový idiot jako on říkal na to, kdyby si u ťamana dal nějakou mňamku a ten by si mu odstříkl do majonézy

2 0
možnosti
JO

To je těžké, s vámi křesťany. Vy radši nastavíte druhou tvář, než by radši někdo z vás vstal a dal tomu dobytkovi přes tlamu.

2 0
možnosti
MK

Nastavit druhou tvář neznamená pacifismus. Nastavit druhou tvář v prostředí kde žil Ježíš značilo ukázat druhému, že člověk není jeho otrok, Když tě někdo udeří v pravou tvář.....levou rukou se mlátili otroci a to , logicky do pravé tváře. Nastavit levou tvář by znamená, udeř mě pravou rukou, protože udeřit pravou rukou by znamenalo, že dotyčný je roven s tím kdo mlátí.

0 0
možnosti
Foto

Milan Kohout není pedagog ani filozof,  ale ve skutečnosti jen česko-americký performer, který získal na konci 80. let azyl ve Spojených státech a v současné době působící jako externista na Katedře anglického jazyka a literatury Fakulty filozofické Západočeské univerzity v Plzni. Mezi jeho nejznámější „umělecké počiny“ patří akce z roku 1999. Tehdy v Matiční ulici v Ústí nad Labem na protest proti segregaci Romů přeřízl vlajku České republiky pilou. Za to byl obviněn z hanobení státního symbolu :

 

https://www.youtube.com/watch?v=1_g8lHleC_g

 

Ještě před tím, než svým „přidáním spermatu do svěcené vody“ údajně kulturně obohatil polské katolíky ve vojenském kostele ve Vratislavi, řádil Milan Kohout v Kroměříži. V roce 2007 zde natočil záznam svého „umění“, oslavujícího „poetické okamžiky hrůzy“, k čemuž dodává: „V jednom textu jakýsi reportér říkal, že zažil bombový atentát někde na trhu v Bagdádu. Člověk prý úplně ohluchne jaká je to řacha, a když se mu začne vracet sluch, tak slyší, jak pleskají kusy lidskýho masa o zem. Bomba vyhodí různý části těl třeba půl kilometru do vzduchu. Trvá to strašně dlouho než začnou pršet – takovej déšť útržků lidskýho masa. A ty pleskance! Říkal jsem si, že to je přesně ono! Ty Kristovy vyhřezlý žebra, ta obsese lidským masem“ :

 

https://www.youtube.com/watch?v=RdzuvBPouuA

6 0
možnosti
HP

Nic proti různým formám umění, ale to, co předvádí Kohout, už s uměním prakticky nemá nic společného. Ta videa by si měl pustit každý zastánce multikulturalismu, sympatizující s panem Milanem Kohoutem, schvalující jeho názory.R^

4 0
možnosti
Foto

Jestli máte pocit, že VŠ učitel = nádoba ctností a normálností, byl byste, obávám se, zřejmě zklamán.;-D

3 1
možnosti
Foto

Myslím, že je určitá úroveň, která se nesmí překročit. Ať se dělá každý učitel doma nebo v kabinetě, co chce a s kým chce ;-) Ale tohle je ukázka úchyláctví, které nemá obdoby.;-€

15 0
možnosti
BP

Nechápu- na jedné straně se bije za islám a svobodu jejich vyznání a na druhé straně udělá v kostele takovou věc.Buď je latentní islamista, nebo úplný blbec- přikláním se ke druhé možnosti.

24 0
možnosti
TZ

A co tomu říkají církevní autority? Obzvláště jeden, který občanům veřejně opakovaně vytýká málo tolerance vůči novým trendům poslední doby.

0 0
možnosti
Foto

J89a96n 70H81o14r36n84a39k

16. 8. 2015 14:44

Chytit  , svazat ,zmlatit  kyjem  predhodit Polakum a vic se  " zatacku " nestarat  .........

6 0
možnosti
PZ

P68a29v90e87l 17Z49e56m75a74n

16. 8. 2015 14:30

bez karmy, spojením velmi dobrého úvodu s trapnou propagandou, tj. "koncentráky pro katolíky" jste téma prasáka Kohouta zabil Rv

0 7
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.