Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

me prekvapuje jedno: psat o tom, ze tohle se "nedela" by vubec nemelo bejt treba. a presto o tom napisete blog a lidi jasaj, ze na to prisli vlastne tak trochu diky nemu. to neni dobry. to neni dobry...

1 0
možnosti
MK

To je blábol, to je blábol......

 Článek není o tom, že se to nedělá.

8 0
možnosti
MP

Já teď odhlédnu od toho, že mi jako katoličce jde z podobného znesvěcení mráz po zádech. Kdyby takhle někdo na Západě urazil muslimy (kteří jsou uprdlí z kdečeho), tak to by byl jiný hukot.

Myslím, že i naprostému ateistovi se musí jevit jako vrchol hnusu umístění něčích tělesných výměšků tam, kde jiní lidé sahají. Je už jedno, jestli to je moč, sperma či sopel. To udělá jen naprostý primitiv nebo duševně nemocný člověk.

22 0
možnosti
RB

Ten Kohout? Nomen omen. Tímto se  omlouvám všem ostatním nositelům tohoto příjmení.

4 0
možnosti
Foto

Ať si devianti klidně učí. Ať si devianti dělají, co chtějí, ale ať se udrží na uzdě. S tím má Kohout problém tak nějak obecně.

5 2
možnosti
MK

Kdyby moje dítě učil deviant, tak bych asi v klidu nebyl

16 0
možnosti
JV

Stoprocentně souhlasím. Už jen jak se ten člověk profiluje svou nenávistí k dnešní české společnosti....

14 0
možnosti
Foto

To jeho vystoupení u Jílkové jsem ještě přešel jako výstřelek...

0 0
možnosti
DK

Pokud Ing. BcA. Milan Kohout dělal školy typu Plzeňská universita, tak se nedivím, že se vzděláním je to u nás tak bídné. Nicméně tento signatář nám také ukázal, co to je za sebranku...takže žádná morálka, žádná slušnost, ale případ pro MUDr. Chocholouška...

10 0
možnosti
PU

P50e41t27r 21U82h13e16r

16. 8. 2015 10:59

Asi by bylo dobré se podívat, kdy ten člověk studoval, když už máte potřebu se vyjádřit.

3 0
možnosti
PU

P82e84t42r 48U68h81e40r

16. 8. 2015 10:49

Asi bych změnil nadpis: Do kropenky v kostele lije sperma pouze prase a Kohout!

5 0
možnosti
JB

Chtěla jsem napsat nějaký příspěvek, nějakým způsobem vyjádřit své znechucení, ne, to je slabé slovo, je mi nevolno. Ale myslím, že si stejně  každý svůj názor už na pana Kohouta udělal. Není psychicky zdravý, a tak doufám, že si příště všichni rozmyslí, zvát ho do televize. A když by ho někdo ještě přesto zval na nějaký proimigrantský happening, tak jedině proto, aby shromáždění totálně zdiskreditoval, a postavil všechny účastníky na Kohoutovu úroveň.

32 0
možnosti
JU

J32o73s61e25f 17U41l16m21a92n

16. 8. 2015 10:20

Je úsměvné, že Konvička je v očích pana Kohouta extrémista.

17 0
možnosti
MK

Ono to není úsměvné, ale k pláči. Extrémista je totiž ten, koho za extrémistu označí novináři.

10 0
možnosti
TT

Děkuji za článek pane Zdechovský!

11 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.