Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Je vidět, že úroveň vyučujících na našich Vysokých školách je opravdu zvláštní, když akademická obec se od takového podivného člověka nedistancuje, nezruší jeho učinkování na půdě školy a neověří si jeho psychický stav. Už je jasné, proč obhajoval islamizaci Evropy.

18 1
možnosti
VK

On ale nepřednáší u nás, ale v Bostonu. Tolik k vašemu posuzování pedagogů na našich VŠ. Proto nevím, proč by se k tomu měla vyjadřovat akademická obec.

0 2
možnosti
TZ

Jedná se o nějaký žert? Chcete snad říct, že něco takého je dílo P.Kohouta, vysokoškolského učitele, který chce mimo jiné přijímat milión uprchlíků?

Velmi smutná ukázka současné demokracie, která dává prostor psychiatrickým jedincům a lidem bez morálky ke zviditelnění,  ovlivňování mladých generací a rozvratu společnosti. Bohužel některé organisace takové jedince naopak vyhledávají, protože dobře plní zadání. Za takovou akci by měl automaticky následovat zákaz výuku, ústavní přezkoumání a případně léčba duševního zdraví, v opačném případě adekvátní nepodmíněný trest.

23 0
možnosti
Foto

Ano, je to ubohé a zbabělé zároveň. Co mu ten děda nebo babička v polském kostele udělali.;-€;-O

2 0
možnosti
JZ

Souhlasím, takhle se nechová normální člověk. Nikdo pana Kohouta nenutí, aby měl rád křesťany, ale svůj nesouhlas s jejich učením může dát najevo jiným slušnější způsobem. V tom má svobodu a nikdo mu v tom nebrání. Kdyby něco podobného udělal muslimům, tak je oheň na střeše a mohly by se na veřejnosti pohybovat jen s ochrankou. Ale on je zbabělý, a ví, že mu od křesťany nic nehrozí. A mám za to, že takoví lidé spíše než na vysokou školu patří do psychiatrické léčebny.

38 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.