Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P61e18t41r 23H98a46l19í38k

16. 8. 2015 10:10

bohuzel tohle je vzor nasich slunickaru a potazmo EU. Je to novy kandidat na Havlovu cenu za kreativni disent.

Asi si zaslouzime zanik, podobne jako Rim. Kdyz se rozsiri zvrhlosti a perverznosti a stanou se standardem, kdyz vladnou penize, kdyz lid ztrati odvahu se branit a kdyz se do cela dostahou silenci, je to konec.

Prijde primitivni civilizace a tu zdegenerovanou zlikviduje.

Auto mam za celkem rozumneho, ale ten schvaleny pozadavek kvot to je tezko k zapomeni.

Pane Zdechovsky, mohl byste prosim napsat, zda vedeni EU pripravuje nejake skutecne opatreni proti invazi bezencu? Chysta se nejaka ochrana hranic, nebo bude namornictvo dale slouzit jako cestovni kancelar pro jejich dovoz.

Opatrenimi nemyslim kvoty a prerozdelovani, ale neco na zachranu Evropy. Treba spolecna akce na uzavreni vnejsich hranic, nebo pronajem ostrova na docasnou internaci zadatelu o azyl.

Preci neni mozne si hrat na viza pro nejake staty a po Evrope se potloukaji desetitisice nelegalu. Mame karantenu na zvirata, musi se vyplnit dotaznik o zdravotnim stavu pri cestach, ale tady se mohou toulat prenaseci exotickych nemoci.

Obavam se, ze EU po nekolikate v kratke dobe ukazuje svoji impotenci a neschopnost. At uz se jedna o Ukrajinu nebo ted problem s uprchliky.

9 0
možnosti
PH

P36e44t67r 78H85a85l11í92k

16. 8. 2015 10:11

oprava: "autora mam za", pardon

0 0
možnosti
DD

Hlavní je, že se tak krásně odhalil. A lidé už nebudou mít nejmenší pochybnosti o tom, co to je za pomatence.

4 0
možnosti
LS

Ale hlavně lidé už konečně pochopí, jaká lůza jsou tito "přijímači".

1 0
možnosti

Na urážení věřících je tuším nějaký §. Neměl by státní zástupce podat žalobu?

6 1
možnosti
MK

To by nemělo smysl. Já bych ho vydal polským věřícím, aby mu s pokorou vysvětlili, že tohle se nedělá.

6 0
možnosti
Foto

Tomu se mi ani nechce věřit. Jak jste k té informaci přišel, že Pavel Kohout nalil sperma do kropenky v kostele? On se tím sám pochlubil?

0 1
možnosti
JM

Ano, pochlubil. O to je to celé děsivější. V historii se i ten nejhorší deviant snažil být nenápadným. Je jiná doba, dnes už to neplatí. A vy to musíte chápat, nebo budete kdovíjaký fob;-D

9 0
možnosti
ZD

když k tomu přidám jako provokatéra placeného ...Peczinského...smutná ukázka dnešní pražské kavárny...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

3 2
možnosti
MK

Peczinského jsem viděl na videu. Nějak nebyl k rozeznání od těch Národovců, tedy mimo to, že měl to ujeté tričko. Ale potkat ho v noci na ulici,tak mu odevzdám bez řečí peněženku, klíče od auta a zrychlenou chůzí se budu pohybovat směrem od něj.

1 0
možnosti
JM

Souhlas, nic víc se k tomu nedá dodat.

2 0
možnosti
MK

Nevím co bych na to jako katolík řekl. Vím o tom již několik dní a přestože jsem schopen se přenést před nechutné karikatury na adresu křesťanství, na různá rádoby umělecká ztvárnění Krista apod., tak v tomto případě se s tímto člověkem setkat, tak by to bylo na pěst mezi oči. 

Co mne však ještě udivuje je skutečnost, že když někdo vyvěsí na fotbalovém západe transparent , kde vikingská dívka vykopává prase s koránem z Evropy, tak je to podněcování k "nenávisti" a hlavní média o tom informují několik dní. Jakmile se jedná o křesťany, tak hlavní média mlčí.

30 0
možnosti
Foto

R^ je to úchylné a nehygienické. Měli by ho odchytnout a celkově vyšetřit.

11 0
možnosti
DK

Ten cin bohuzel vyzni do ztracena, nicmene pan Kohout deviantni jedinec nepochybne je. A bohuzel mate pravdu i v tom,ze tito jedinci maji tendenci sve ciny stupnovat. Docela zacinam pochybovat, ze za Kohoutovou touhou po imigrantech stoji solidarnost a ne nejake zvracene choutky. U techto lidi proste clovek nikdy nevi...

13 0
možnosti
Foto

Právě, že vyznít nesmí

2 0
možnosti