Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz snad 10 let mam v zahrade sekacku na baterky, pilku na baterky, vrtacku na baterky, zkratka vsechno na baterky. Auto mam uz 15 let/220,000km hybrida. Jsem si jist ze budoucnost je elektricka, ale potrva to jeste nekolik let nez se to vsechno utrese. Benzinovym pohonum to od koni trvalo snad 30-50 let nez se dostaly plne na trun.

1 2
možnosti

A na záchranku, policisty, nebo hasiče, v autech na baterky se také spolehnete?

7 1
možnosti
Foto

Jestli se domníváte, že ostatní vozy nikdy žádné potíže neměly, tak si vzpomeňte, kolik desítek tisíc vozů muselo na odstranění vážné závady. Tu brzdy, tam špatný katalyzátor atd.

I jeden model škodovky měl pěkný špek. Když jste za jízdy stáhl okénko, zhasl motor a šlo to do smyku. Můj bratranec pracoval v podniku, který právě řešil problémy elektrických systémů běžných vozů. Vyprávěl tak hrůzostrašné případy, že Trabant je proti tomu absolutně bezpečný vůz.

Kromě toho hodnotit nějaký systém podle toho, že při výrobě někdo nedbá na správné provedení, může jen netechnik.

1 5
možnosti

J96a24n 68K21a95r16a38s27e72k

12. 6. 2023 14:26

naprosto souhlasim a co mi nejvice desi je ten minus u Vaseho prispevku. Ktery de.il to muze ominusovat?

Navic ma kazda technika zpocatku samozrejme problemy s detskymi nemocemi a v soucasne dobe, kdy trh zada neustale inovace musi propracovanost a spolehlivost trpet.

Zet ma Mercedes-MiniBus a posledni mesic mu 'nekdy' hlasi elektronika, ze neni mozno odjet, protoze nabijeci kabel 'pry' jeste trci v nabijeci zasuvce. Samozrejme , ze to tak neni a zetak to resi tak, ze kratce odpoji baterii a pak to zase nejakou dobu funguje. A to je Mercedes!

1 0
možnosti
Foto

Piráti za nepříjemné názory minulý týden upálilili jednu čarodějnici, Vaše strana se hlásí ke kultu Green dealu, ať nedopadnete stejně.

7 1
možnosti

Pan europoslanec objevil Ameriku!

10 0
možnosti

Že vy chcete pokračovat v kariéře europoslance...

11 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.