Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Gajdůšková se snaží stále hrát na lacinou strunu averze vůči církvím. Je to podobná struna, na níž hráli počátkem dvacátého století primitivní (myslím tím nijak neorganizovaní a spíše živelně působící) antisemité. Ale časem došlo ke katastrofám a krizím, z nichž bylo možné Židy obvinit, aniž by se někdo obtěžoval výrazněji s důkazy. A pak antisemitské myšlenky nabíraly na síle, až se staly jedním z hlavních taháků jedné politické strany, která si na prázdných heslech vybudovala celý likvidační systém.

Čeká něco podobného za pár desítek let i křesťany?

0 0
možnosti
JZ

Pěkný článek a zasloužená karma. :-)R^

4 1
možnosti
Foto

Honzo děkuji Vám. Já jsme Váš pravidelný čtenář ;-)

0 0
možnosti
MP

Sobotka je hlupák. Se zdaněním nebudou souhlasit lidovce, zcela oprávněně. Takže kvůli šestnácti korunám, padesáti haléřům na jednoho bobyvatele měsíčně, se rozpadne vláda!!!!!!!

2 1
možnosti
Foto

Ano, souhlasím. Tohle je prostě nesmysl. A hlasy to ČSSD nepřinese. Ty vezme Babiš ;-)

2 1
možnosti
BT

taky mě představy paní senátorky pobavily a na druhou stranu mě zamrazilo při představě že ve vedení státu tzn v Parlamentu je více takových "kvalitních " myslitelů a mají možnost rozhodovat o nás

12 1
možnosti
PK

Vzhledem k tomu, že ČSSD poslala do boje o restituce Gajdůškovou, tak si myslím, že už jsou taky smíření s faktem, že předvolební sliby nebyly zasazeny do reálného rámce:-)

10 0
možnosti
VS

Ono to vyrovnání s církvemi je složitá věc. Tak složitá, že i taková ČSSD, která seděla ve vládě osm let, s tím za tu dobu neudělala vůbec nic...

8 0
možnosti
PK

A přitom se taak snažili:-)

5 1
možnosti
MP

Inu, Hanička je hodná holka, ale bere miliony, dva miliony bere...;-D

5 0
možnosti
MP

Připadá mi to, jako když gentleman si pozve do kavárny ženu, pohostí ji kávou a pak chce, aby těch trapných patnáct korun si zaplatila sama.

2 0
možnosti
MP

Je zajímavé, že podle některých komanči sice vzali živnostníkům fabriky, domy a pozemky, ale církvím neukradli vůbec nic. I když dle pozemkových knih to patří církvi. Není to divné?

6 2
možnosti
MP

Nedovedu si představit referendum, má-li se vám vrátit ukradené. Dávat hlasovat milionům lidí o samozřejmé morálce...

4 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.