Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co říká jeden z prvních našich europoslanců o EU:

https://www.youtube.com/watch?v=AhThp4TNk9k

0 0
možnosti
Foto

Green Deal je především přesměrování penězovodů, jak toho chcete dosáhnout pozitivní motivací, to by mě tedy zajímalo. ;-D

Celá EU a všechny ty její komise, agentury, parlamenty, pracovní rady pracovních rad, jsou k smíchu. Je to jen obrovský nefunkční moloch, který je bohužel neuvěřitelně drahý a platit to musíme my všichni. ;-(

1 0
možnosti

Věnovat se nestačí!

Vždy byly, jsou a budou rozhodující výsledky a ne jen kecy o tom co bych chtěl dělat !

A ty výsledky mi u autora chybí.

;-(

2 1
možnosti

Pokud se domníváte, že jeden europoslanec z ČR pohne Evropskou unií, tak jste fantasta.

0 0
možnosti

Nabízím ještě jedno téma. S energiemi zatočíme! EU, Němcům i Rakušanům vyhovíme. Žádné Jaderné elektrárny !

Řešení, je pro ČR snadné. Postavíme si moře! Na hladinu a pobřeží, dáme větrníky. Podobně soláry. Nejlépe na sever. Pořád je tam smog. Pravda pamětníci hovoří, že slunce někdy viděli. Hřeje, zejména v zimě. Na vodopády, je ideální Labe. Nakonec se bude hodit, i Milošův kanál. Poskytne další využití energie, k tomu úžiny a průplavy. Vyjde to levně a problém bude vyřešen ... :-)

0 0
možnosti

To máte těžké, když EK nařizuje, že elektrárna musí být funkčně a právně oddělena od provozovatele dosavadní jaderné elektrárny či jiných státních energetických podniků.

Nejméně 30 procent elektřiny z Paks II se bude prodávat na otevřeném trhu, zbývající část produkce se bude prodávat transparentně a nediskriminačně v aukcích.

Tento požadavek EK brzdí aktivitu investorů stavět elektrárny, protože ti neví, co udělá zahraniční trh s prodejní cenou.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Evropě by stačila celní unie.

1 0
možnosti

Zdechovský chce ale mnohem víc !

;-D

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že věnovat se znamená o tom napsat do novin a skutek utek je ten celý text veskrze úsměvný.

1 0
možnosti
Foto

I kdyby se tomu plně věnoval, stal by se jen novodobým donem Quijote.

1 0
možnosti

Reforma by měla znamenat nechat pravomoce členským zemím, ne jak chce pan Zdechovský co nejvíce jim je osekat, řídit co nejvíce z Bruselu, vzít nám naši korunu...

3 1
možnosti

Pan Zdechovský nic takového nechce.

1 1
možnosti

Musíme si uvědomit, že EU je náš klíčový ekonomický partner a ekonomika je na prvním místě. Do zemí EU jde na 80% českého exportu, a míří k nám z nich na dvě třetin importu. To jsou fakta, která nejdou přehlížet.

3 0
možnosti

my prodáváme či nakupujeme do / z nějaké země jménem EU? 8-o

1 1
možnosti

pane Zdechovský, píšete o tom, že Gd nesmí vést ke snižení životní úrovně. jak sám asi vidíte, opak je pravdou...co dělá s cenami systém emisních povolenek. jak budete prosazovat rozumné ekologické přístupy ve vaší poslanecké frakci, kde mají hlavní slovo rakouští a němečí kolegové, kteří prosazují pravý opak, tedy že GD zaplatí chudé země. Co zákaz prodeje a pronajímání nemovitostí bez energetického štítku dané kategorie...to je přece porušení evropského práva svobodně nakládat se svým majetkem

2 0
možnosti

V lidech už to začíná pořádně bublat a taky se může stát, že v roce 2022 lidi vezmou klacky do ruky a poženou vás svinským krokem.

2 3
možnosti
Foto

To už jste psal v roce 2021, 2020, 2019...:-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.