Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jo socialni prispevky jsou pro ty, co jsou dost mocni na to, aby si je vybehali. Pro opravdu bezmocne pomoc neni.

5 0
možnosti
PS

No ja myslím, že zejména v europarlamentu pan Zdechovsky&spol hlady nestradaji...

3 4
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, jste vzácný politik ve významných funkcích, který stále neztrácí kontakt s potřebami svých bližních. Fandím Vám a držím palce ve volbě předsedy. Jako předseda jiné strany bych měl dštít hrom a blesky na někoho, kdo by mohl jinou stranu povznést. Ale to není můj styl. Všímal jsem si Vašich aktivit proti norskému úřadu, který odnímá děti rodičům a dalších praktických kroků vedoucích k usnadnění života potřebných. A takových je prostě u nás v praktické politice málo.

16 3
možnosti
JV

Slušných lidí jako jste Vy dva pánové, je opravdu málo. Myslím Vás pane Zdechovský a pane Hannigu.

5 1
možnosti
KS

Ten obraz mi přijde hodně povedený.

1 0
možnosti
Foto

Ano, vystavil jsem si ho ve své kanceláři ve Štrasburku.

0 0
možnosti
LD

KDU-ČSL byla ještě před třemi roky vládní stranou. Zákony, podle kterých to funguje, Venezuela jistě k horšímu neměnila. Takže čí pak je to výsledek? A byli to také lidovci, kdo schválil změnu lustračního zákona, aby mohli být agenti STB ve vládě. K tomu by se mohl pan poslanec také přihlásit.

2 1
možnosti
KS

Oni ti úředníci mají dost velký manévrovací prostor. Kdyby šlo všechno napsat do zákona, mohl by tam sedět automat.

2 0
možnosti
JS

Problém naší chudoby obecně není zdaleka jen problém této vlády, na to se zadělalo už během privatizace a pak následné kuponové privatizace a toho všeho se aktivně účastnila i KDU-ČSL a pak to pokračovalo pobídkami pro montovny, také za účasti lidovců. Takže je poněkud pokrytecké nyní, kdy se sklízí ovoce předchozích vlád to vše hodit na tu vládu poslední. Tím nechci říci, že s tím nemohla více pohnout, ale to mohly i ty vlády předchozí;-).

11 3
možnosti

Přesně si vzpomínám,jak za to lidovci celá léta bojovali v dobách,kdy byli u vlády......;-D

9 2
možnosti
Foto

A kdy měli ministerstvo práce a sociálních věcí? Připomeňte mi to.8-o

1 0
možnosti
MH

Ne nadarmo se říká, že vyspělost země se pozná podle toho, jak se dokáže postarat o ty nejslabší. Touto optikou je smutné, kde se nacházíme. A cesta výše je s politikou této vlády neviditelná.

6 7
možnosti
JS

Pane Zdechovský, v řadě případů píšete názory, se kterými se dá souhlasit. Ovšem moje zkušenost říká, v žádném případě nevěřit udavačům. A Vy jste bohužel podle mých informací udavač v EU.

10 14
možnosti
KS

Až Vám někdo bude vykrádat auto, ne že se ozvete na policii. Mohl byste být udavač.

6 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.