Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stejně, jako SSSR využívalo touhy po míru prostřednictvím "mírových hnutí, touhy po svobodě pomocí "národně osvobozeneckých hnutí Asie a Afriky" . Nic nezapomněli.

0 3
možnosti
Foto

Mínus od pana Macka je pro mne signum toho, že jsem se vyjádřil správně. Díky.;-)

0 0
možnosti

člen europarlamentu, který hlasuje proti zájmům občanů EU, se tu rozčiluje na stavem parlamentu EU ;-D;-D

10 1
možnosti

Zasloužená karma Tome :-)R^

1 3
možnosti

P77e21t94r 23D26r70a80p46a66l

20. 3. 2023 10:27

A proč nejmenujete ty největší politické sajby...bývalý německý kancléř, byvaly rakouský kancléř, bývalá Rakouska ministryne zahranici(ta musela dokonce zdrhnout do Itálie)...všichni placení ruskými spolecnostmi

6 0
možnosti

A68d50a19m 33J97a66k66e24š

20. 3. 2023 10:02

No tak jestli Rusko využívá zelené organizace k prosazování svých zájmů, pak je jeho největším úspěchem současný stav institucí EU. Pod záminkou green dealu vedou tyto instituce boj proti obyvatelům Evropy jako nikdo jiný. Taková koncentrace zelených khmérů se nikde jinde nevidí.

13 0
možnosti

Jak jako zelené organizace?? Největšími příznivci Ruska tady byli Klaus a Zeman!

2 5
možnosti

Blog je o zelené organizaci.;-)

4 0
možnosti

V případě jaderných elektráren jsou Němci mimózní jen z vlastního přičinění? ;-)

2 0
možnosti
Foto

A co všichni, kteří prosazují Green Deal, pracovníky EU nevyjímaje?

2 0
možnosti
Foto

Gruzie chtěla po vzoru Ruska označit všechny nevládní a neziskové organizace pobírající z ciziny finanční podpory za cizí agenty a zakázat je. Vyvolalo to protestní demonstraci a tak to vláda zase stáhla. Nulandová přiznala, že změna ukrajinské orientace stála USA 5 mld. dolarů. Rusko, Čína, USA,..........Vypadá to, že velmoci si nemohou v této oblasti nic vyčítat. Co s tím? Zákaz neziskovek čerpající děngy či many z ciziny nic nevyřeší. Budou jen opatrněji předávané.

4 5
možnosti
Foto

Je to otázka míry a zaměření. Použít jednoduché nařízení typu "cizinci nejsou našinci a kdo není našinec, je zahraniční agent" vede k omezení skutečně přínosných činností (například přeshraniční dobrovolnické aktivity na obnově památek). Důležité je, aby bylo financování průhledné pro veřejnost. Neprůhledné financování by pak mohlo být klidně důvodem ke zrušení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.