Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VZ

Ale spousta toho zmizela. Např. důvěra v úřad prezidenta, nedej bože v jeho kancléře. Snad se blýská na lepší časy.

8 1
možnosti
MN

Už máš zabaleno na Ukrajinu Zdechlino?

7 23
možnosti

A co ty? Už jsi to podepsal wagnerovcům?:-/

6 8
možnosti
RM

Dalo by se toho najít mnohem víc. Už jen začátek prezidentování: Vytažení eurovlajky na Hradě a podepsání eurovalu (tomu se Klaus bránil do posledního okamžiku). Bláboly o eurofederalismu, bláboly o přijetí eura (jen co se vyřeší situace v Řecku ;-D), nesmysly o EU armádě, atd...

Zdroje třeba:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/na-hrade-uz-visi-vlajka-eu-zeman-podporil-i-euroval.A130403_075730_domaci_kop

https://www.lidovky.cz/ceska-pozice/je-zemanuv-eurofederalismus-jen-divadlem-pro-brusel.A130410_223437_pozice_112694

https://www.lidovky.cz/domov/zeman-je-treba-vytvorit-armadu-k-ochrane-vnejsich-hranic-evropske-unie.A160216_102954_ln_domov_ELE

0 0
možnosti
ZS

Tak prave tohle byla jeho jedina svetla chvilka. BTW euroval jak vsichni strasili ze budeme platit recke dluhy. A co se stalo? No nic.

1 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman skončil a jeho odkaz , zdá se, trvá, neboť i údajně demokratické subjekty do značné míry kloužou po povrchu a tiše předstírají, že s tím či oním nemají nic společného a tedy to mohou nechat takzvaně u ledu. A to se týká i toho zneuctění a poplivání Ferdinanda Peroutky , jež bylo posvěceno českou justicí. To nutně vyvolává otázku, jací jsou ti, kdo nám vládnou, když necítí povinnost důstojně se vypořádat s tímto selháním hlavy státu i tehdejší vládnoucí moci.

A proto vnímám každé kladení věnců našimi politiky na hroby hrdinů s rozpaky. S otázkou, co skutečně ten či onen uctívaný znamená pro ty, kteří se nestydí za křivdu na Peroutkovi? Nestydí se ani před jeho potomky, ani před občany, kteří si pamatují , kdo bránil rehabilitacím mnoha lidí desítky let. Bolševici.

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Tak co, ulevil jste si? Musí to být pro člověka vašeho formátu velké uspokojení kopnout si do odešlého ještěra, který je už konečně pryč. Byl ješitný, tvrdohlavý, neuměl si vybrat spoluhráče a tak měl jen partu zadeklízačů co se pakovali na různých prebendách. Ale byl tady třicet let a dokázal to, za co vy mu nesaháte ani po kotníky. Teď konečně máte důvod k triumfalismu. Váš rozvědčík co převlíká kabáty jako cvičky, to je už konečně ten jedině pravej a správnej. Tak si to užijte. Mimochodem, prej vám přisypali na platu, to nejlepší inspirace k tomu správnému názoru na dezolátní plebs.

16 25
možnosti
LS

Další demagog o převlékání kabátů, dokonce jako cvičky.

Asi jste v neděli na Václaváku upadl.

14 10
možnosti
Foto

Ale jo, zůstalo, pachuť a ostuda.

20 9
možnosti
SB

Píšete, že česká demokracie to zvládla.

Ano, zvládli jsme velký úkol dostat na Hrad člověka, který až do roku 1989 schvaloval noční přepadení naší země státy Varšavské smlouvy a který uvádí ve svém vlastnoručně psaném životopise (tudíž se nemůže vymlouvat, že mu dali něco podepsat pod nátlakem):

„Velký vliv na mé pozdější názory mělo léto roku 1968. Tehdy byli u nás na návštěvě přátelé ze Sovětského svazu, právě na kontrastu mezi nimi na jedné straně a protisovětskými náladami na druhé mi otec srozumitelně k věku vysvětlil podstatu situace. Bylo to účinnější než cokoliv jiného a také trvalejší. Posměch ve škole ze strany spolužáků pro mou obhajobu našich přátel mne v názoru pouze utvrdil."

Že se národu nelíbil Zeman, budiž. Mně zas až tolik nevadil, ale věcí, které se mi na něm nelíbily, bylo hodně. Jak v jeho minulosti, tak i v jeho přítomnosti. Že odmítl Babiše, to také chápu a mohl bych připsat to, co jsem v předcházejícím souvětí napsal o Zemanovi.

Ale že národ byl schopen poslat na hrad člověka, který schvaloval brutální okupaci ze srpna 1968, to je hrozné!

Tohle je to, co vy píšete, že do česká demokracie zvládla.

20 22
možnosti
AL

Zatímco pan velkouzenář, co z cizího rozdává štědře, kdežto ze svého na hraně bídy, má z hlediska morálněpolitického minulost křišťálově čistou a za svůj odhodlaný boj proti komunismu si zaslouží všeobecný obdiv😉😉😉

12 9
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.