Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Pan Zdechovský otevřeně popírá oficiální zahraniční politiku EU.

EU. Dle oficiálních, mezinárodně závazných dokumetů, EU uznává politiku JEDNÉ Číny podle EU žádná "pevninská" a "ostrovní" Čína neexistuje - budď lže EU nebo Zdechovský. Rv

3 3
možnosti
FT

F33i55l89i25p 38T59y31k23a70l

27. 2. 2023 23:53

Pane Woloszczuk, nezajímá mě váš původ i když to jméno Woloszczuk u mne vyvolává negativní associace, ale vaše argumentace je nenmístná, ne-li slabomyslná. Jsou státy, které uznávají existenci Taiwanu a mají tam i zastupitelství. Nejsem politik, můj táta vždy říkal : "politika je pro vizionáře anebo šmelináře", ale i jako laik si myslím, že pokud EU není schopna diferencovat mezi demokraticým Taiwanem a komunistickou Čínou je to její velká chyba. Jakmile Xi Jiping napadne Taiwan, máme tu 3. světovou válku, protože to USA nepřipustí. To je těm komunistům v čině jasné a proto tento krok neudělají. Alespoň v to doufám. Kvůli mladé generaci.

0 0
možnosti
Foto

Proč jste chyběl na hlasování o konci spalovacích motorů a pomohl tak Číně? Proč místo planého psaní zde plamenně neburcujete kolegy v euparlamentu?

11 0
možnosti
Foto

Přesun výroby všeho možného do Číny, kdo to rozhodnul pane Zdechovský, Číňani?

4 0
možnosti

Vždyť o tom je celý celý článek, Mlho!;-D

6 1
možnosti
Foto

Myslím, že se přehlížejí především úplně jiné hrozby

5 0
možnosti
Foto

Ano, např. Vaše komentáře. Nebo co jiného máte na mysli?

3 4
možnosti
LS

Není toto šíření poplašné zprávy?

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 5
možnosti
OU
VP

Ona už není na prvním místě?

0 0
možnosti
Foto

Čína nám nic nenařizuje ani nezakazuje. Bruselská hrozba je horší.

9 4
možnosti
JZ

Čína nám nařizuje, kam smíme či nesmíme jezdit.

0 8
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.