Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Svobodní Rusové ještě dnes vydají prohlášení, ve kterém podpoří vyloučení ruských sportovců z mezinárodních soutěží. Jsou i slušní Rusové.

2 1
možnosti
DR

Jen bych upozornil, že ostudné není jen chování MOV, ale též našeho ČOV.

5 0
možnosti

Výjimečně s vámi souhlasím.

3 0
možnosti
Foto

J31a35n 11Š61i32k

6. 2. 2023 11:31

Naprostý souhlas! R^ Hezký den

5 1
možnosti
PD

Rusy nebrat v žádném případě, nad belorusy bych primhouril oko, protože Bělorusko se oproti očekávání do konfliktu aktivně nezapojilo

1 0
možnosti

Možná by mezinárodní sportovní federace mohly umožnit Rusům, aby ve stejném termínu uspořádali spartakiádu spřátelených armád. Tak by tréninkové úsilí jejich sportovců nepřišlo vniveč, a navíc by tam jistě nehrozily žádné protesty ze stran diváků či médií atd.

3 0
možnosti
JZ

Výjimky pro ruské sportovce by mohly být jen ve výjimečných případech. Nesměli by startovat jako Rusové, ale jako neutrální. Museli by dlouhodobě a prokazatelně být odpůrci Putinova režimu.

1 1
možnosti
PD

A takoví snad v Rusku jsou, aby měli zároveň reprezentační smlouvu?

0 0
možnosti
Foto

Proč až teď? Minulé konflikty byly O.K.

3 3
možnosti
Foto

Máte pravdu. K vyloučení Rusů se mělo přikročit už po zabrání Krymu, nebo akcích v Gruzii a Osetii.

6 1
možnosti
Foto

Každá země, která v budoucnu zahájí válečný konflikt bez souhlasu OSN a RB musí být postihována stejnými sankcemi, jaké se zavedly u Ruska.

3 2
možnosti
ZZ

A kdo bude posuzovat to, kdo válečný konflikt zahájil ?

;-)

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma Tome. :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.