Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je videt, ze dlouholete clenstvi a papalassky status EU se na panu Zdechovskem silne podepsal. Zajimave je, ze kdyz si otevrete jine zdroje informaci (USA, Izrael) tak je to uplne obracene, nez co nam tady ten pan z EU parlamentu predklada.:-):-)

1 0
možnosti

F10i36l94i34p 56T24y27k38a31l

26. 2. 2023 17:54

Pane Suchodol, jaké konkrétní informace poskytují media v USA či v Israeli?

Prakticky to samé, co zde uveřejnil pan Zdechovský, jen v jiném kontextu.

Když chcete vyvrátit nějaké tvrzení, musíte argumentovat věcně a konkrétně. Nějaké iracionální, blíže neuvedené zdroje nemohou nahradit ověřená fakta. Mimochodem, o které informační zdroje USA se jedná? V USA je jich nejméně 100 seriozních a několik stovek provinčních tv- a radiostanic a bulvárních plátků.

0 0
možnosti

Máte bezpochyby pravdu v tom, že ohledně plynu to Evropa zvládla troufám si tvrdit, že nad očekávání.

Ovšem ohledně té ropy to tak hladké nebude. Že se tu háže embargem na to či ono a Rusko bude mít ztráty je sice pěkné, ale nijak to neřeší náš problém. A to řešení, tedy čím nahradit ruskou ropu jsem ani ve Vašem blogu nenašel.

1 0
možnosti

Evropa ryje šourkem v zemi, ale problém má Rusko.

Tak to jo.

3 5
možnosti

Sorry, mělo být mínus.

2 0
možnosti
Foto

No myslíte to dobře; rozhodně politicky, ale ty argumenty, ty argumenty -tam jste fakt mimo...:-(

2 3
možnosti
Foto

J19a76n 27Š27i84k

23. 1. 2023 13:02

Hlavním důvodem aktuálního stavu, tak jste jej popsal, je to, že na Západě se hýbou věci relativně rychle a v Rusku pomalu. I když si často myslíme opak, protože se na naší straně někdy moc mluví. Stav ohledně situace s plynem můj názor potvrzuje. Hezký den

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Souhlas, jen bych tak nespoléhal na počasí, které umí být hodně vrtošivé. Teplý podzim a mírnou první polovinu zimy může vystřídat mrazivý únor a studené jaro. Ale samozřejmě taky nemusí (doufejme).:-)

2 0
možnosti

Rusko je zemí skutečně nepochopitelnou. V době VS, přepadává postupně své spojence. Doba 1968. Soudruh Skála jim na uvítanou balí svačiny. J. Golonka klepe hokejkou o led. Poslouchá, zda ropovod ještě teče. Zřejmá klasika, politiky k vazalům. Tak to fungovalo 41 let ...

Analytikové dostali dost impulsů. Miloš ztratil brýle! Osoba nejedlá nic nehlásila. O budoucím přepadení Ukrajiny. O spekulacích na burze, o cenách plynu. O pronajatých a nenaplněných zásobnících v Evropě Gazpromem. O náhlých poruchách kompresorů. Naivita všech, ještě v čele s Frau Merkel. Postupné omezování dodávek, vyhladovět. Putinova snaha už konečně pustit NS 2. Příjmy budou, válčit možno . Nehledě na to. Na Ukrajině je plynu spousta! No zase je fašistický ...

Skutečně, co předvedla vláda P. Fialy je neuvěřitelné. V rekordním čase dodávky zajištěny. Podobně celá EU. Co předvedl Vladimirovič? To je rovněž neuvěřitelné. Rozbít si zavedený trh. Vážně, to může udělat pouze blb ...

Tady je zároveň odpověď - proč se vůbec válčí? Pro územní zisky s bohatstvím přírodních surovin. Zdroj Kyjeva, jak splácet úvěry. Šance pro naše firmy a celé zásobování ČR. Toto si Kreml absolutně nemůže dovolit. Stal by se totiž pro nás absolutně zbytečný. A tak jsou tedy mnozí pro mír ... :-)

6 2
možnosti

Ano, máme tu nejskvělejší vládu, neb dokázala zařídit i to počasí. Jen se nesmí provalit, že EU vyhodila doslova oknem 1 bilion eur a příští rok to budou biliony 2. I Vaším osobním přičiněním, s přičiněním vlády premiéra Fialy. Výroky odborných portálů, jako je např. OilPrice. Jen stran plynu. O domácím rozpočtu nemluvě. O ceně plynu, co skutečně znamená je třeba mlčet. Jak o té dnešní, tak o té "zítřejší". Od Vás pane Zdechovský nelze očekávat nic jiného, než produkujete. Kdekoli. Tady i v médiích.

Možná byste se měl a pozorně zaposlouchat do projevu Petra Piťhy, jehož každou větu Vy sám každým Vaším slovem i činem popíráte, stejně jako Vaše mateřská strana.

https://www.youtube.com/watch?v=MwRYpmWolWQ

4 11
možnosti

Alex, sd Vámi je vážně sranda> Putin to měl promyšleno dobře. Nastrčit na burzu firmy, skoupit co nejvíce. Přeprodávat si to mezi sebou. Čím vyšší cena, tím lépe. Kreml to vykompenzuje. Plyn není - spotové ceny. Bohemia Energy zkrachuje - 1 milion lidí šílí> Jsou nuceni přijmout jakékoliv ceny - Fialova drahta. Putin si lebedí. Dodává méně - inkasuje více. Překročil červenou čáru - Je konec! Donutil své odběratele jít k jiným dodavatelům. Vážně, cvok ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.