Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, tak jste nám sdělil něco, co už dávno víme, radši nám sdělte, jak z toho ven.

0 0
možnosti
Foto

A jak z nás státní zaměstnanci , nebo-li statom@di budou dělat dojne krávy ...

1 0
možnosti

Pane europoslance, co třeba dodat i druhou stranu mince. Kolik operátori investují zpět do sítě. Kolik v našem státě si obce účtují za věcná břemena a domy za pronájmy střech. Že vyřídit všechna povolení a legislativní náležitosti trvá 14 měsíců a stojí to hromadu peněz . Taky jak by stát mohl něco regulovat, když jeho dotace oproti těm levným státům na modernizaci sítě jsou vlastně k smíchu.

1 7
možnosti

To jako jen v cesku operatori investuji do sítě? Teda jak to delaji na slovensku nebo v polsku?

2 0
možnosti

Čtvrtý operátor nic neřeší. Konkurence nevznikla, když přibyl druhý, nevznikla, když přibyl třetí, tak proč by měla vzniknout příchodem čtvrtého? Navíc ti současní tři velcí stavěli svoji síť postupně v dobách, kdy lidi chápali, že není signál všude. Vybudovat kvalitní síť naráz, to chce hodně velký ranec peněz. Něco kdysi zkusila firma Mobilkom. Kvůli úspoře musela zvolit jiný formát sítě a blbě to dopadlo. Takže by musela přijít veliká nadnárodní společnost, která by sem nasypala hodně vysoké desítky miliard korun. A ty by chtěla zpátky kdy? Při poklesu cen za padesát let?

2 1
možnosti
Foto

No tak ale infrastrukturu musely budovat i rozsahem podobně velké státy jako my, a hleďme, v Rakousku nebo dokonce v ještě menších zemích (s menším trhem) na Slovensku či v Belgii jsou tarify únosnější.

6 0
možnosti

Proč řešíte takto marginální věc v době, kdy lidem do kapsy sahají různí greendealisti, obchodníci s deštěm a emisními povolenkami? A hlavně, proč o takto marginální věci píšete v době, kdy se Jurečka kasá, jak se krásně povedlo zpřísnit systém emisních povolenek, což logicky dopadne na občany víc než drahé tarify?

Trochu chucpe a odtrženost od reality. Nicméně chápu, čárka za aktivitu musí být, lhostejno že jde o aktivitu nepostatnou.

5 2
možnosti

L77u87b48o38š 59K74r78i66m65l

18. 1. 2023 12:07

Pane europoslanče, vím, že vás reakce na Vaše výplody nezajímají a ty jsou určeny pro nespokojené spoluobčany, ale přesto se Vás zkusím zeptat.

1. Proč nesrovnáváte ziskovost telekomunikačních firem v jednotlivých státech?

2. Proč nesrovnáváte kvalitu služeb v návaznosti na cenu, respektive podmínky licence pro pokrytí a kvalitu služby?

3. Proč používáte tarify a informace které 99% zákazníků nemá ?

3 1
možnosti

po tomhle tematu by se melo dusledne jit..jenze cas od casu tarify nekdo vytahne, zhrozi se a tim je cela akce ukoncena...a proc asi:-/

2 0
možnosti

Proč? Protože pseudotrh.

4 0
možnosti

Rád pane europoslanče píšete populisticky o zcela určitých tématech, z nichž v mnohých u lidovců ve vedení Vy sám přímo popíráte. Ale když tak rád píšete o "malých" tématech, zkuste napsat proč zemřelý papež zakázal účast na svém pohřbu americkému prezidentovi Bidenovi.

6 3
možnosti

Protože "George Soros, Barack Obama a Hillary Clintonová v únoru 2013 zorganizovali převrat ve Vatikánu s cílem svrhnout konzervativního papeže Benedikta, podle e-mailů WikiLeaks.", jak píše Žvanírna24.cz.:-P

4 1
možnosti
Foto

Tak dlouho, dokud ty služby bude regulovat stát. Myslíte, že mají operátoři již uhrazené náklady na vybudování jejich sítí včetně několikamiliardového poplatku za udělení monopolní výsady ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.