Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

No, tak jste nám sdělil něco, co už dávno víme, radši nám sdělte, jak z toho ven.

0 0
možnosti
Foto

A jak z nás státní zaměstnanci , nebo-li statom@di budou dělat dojne krávy ...

1 0
možnosti
JL

Pane europoslance, co třeba dodat i druhou stranu mince. Kolik operátori investují zpět do sítě. Kolik v našem státě si obce účtují za věcná břemena a domy za pronájmy střech. Že vyřídit všechna povolení a legislativní náležitosti trvá 14 měsíců a stojí to hromadu peněz . Taky jak by stát mohl něco regulovat, když jeho dotace oproti těm levným státům na modernizaci sítě jsou vlastně k smíchu.

1 7
možnosti
ZS

To jako jen v cesku operatori investuji do sítě? Teda jak to delaji na slovensku nebo v polsku?

2 0
možnosti
KS

Čtvrtý operátor nic neřeší. Konkurence nevznikla, když přibyl druhý, nevznikla, když přibyl třetí, tak proč by měla vzniknout příchodem čtvrtého? Navíc ti současní tři velcí stavěli svoji síť postupně v dobách, kdy lidi chápali, že není signál všude. Vybudovat kvalitní síť naráz, to chce hodně velký ranec peněz. Něco kdysi zkusila firma Mobilkom. Kvůli úspoře musela zvolit jiný formát sítě a blbě to dopadlo. Takže by musela přijít veliká nadnárodní společnost, která by sem nasypala hodně vysoké desítky miliard korun. A ty by chtěla zpátky kdy? Při poklesu cen za padesát let?

2 1
možnosti
Foto

No tak ale infrastrukturu musely budovat i rozsahem podobně velké státy jako my, a hleďme, v Rakousku nebo dokonce v ještě menších zemích (s menším trhem) na Slovensku či v Belgii jsou tarify únosnější.

6 0
možnosti
MB

Proč řešíte takto marginální věc v době, kdy lidem do kapsy sahají různí greendealisti, obchodníci s deštěm a emisními povolenkami? A hlavně, proč o takto marginální věci píšete v době, kdy se Jurečka kasá, jak se krásně povedlo zpřísnit systém emisních povolenek, což logicky dopadne na občany víc než drahé tarify?

Trochu chucpe a odtrženost od reality. Nicméně chápu, čárka za aktivitu musí být, lhostejno že jde o aktivitu nepostatnou.

5 2
možnosti
LK

L85u59b22o56š 21K62r35i80m16l

18. 1. 2023 12:07

Pane europoslanče, vím, že vás reakce na Vaše výplody nezajímají a ty jsou určeny pro nespokojené spoluobčany, ale přesto se Vás zkusím zeptat.

1. Proč nesrovnáváte ziskovost telekomunikačních firem v jednotlivých státech?

2. Proč nesrovnáváte kvalitu služeb v návaznosti na cenu, respektive podmínky licence pro pokrytí a kvalitu služby?

3. Proč používáte tarify a informace které 99% zákazníků nemá ?

3 1
možnosti
JR

po tomhle tematu by se melo dusledne jit..jenze cas od casu tarify nekdo vytahne, zhrozi se a tim je cela akce ukoncena...a proc asi:-/

2 0
možnosti
IS

Proč? Protože pseudotrh.

4 0
možnosti

Rád pane europoslanče píšete populisticky o zcela určitých tématech, z nichž v mnohých u lidovců ve vedení Vy sám přímo popíráte. Ale když tak rád píšete o "malých" tématech, zkuste napsat proč zemřelý papež zakázal účast na svém pohřbu americkému prezidentovi Bidenovi.

6 3
možnosti

Protože "George Soros, Barack Obama a Hillary Clintonová v únoru 2013 zorganizovali převrat ve Vatikánu s cílem svrhnout konzervativního papeže Benedikta, podle e-mailů WikiLeaks.", jak píše Žvanírna24.cz.:-P

4 1
možnosti
Foto

Tak dlouho, dokud ty služby bude regulovat stát. Myslíte, že mají operátoři již uhrazené náklady na vybudování jejich sítí včetně několikamiliardového poplatku za udělení monopolní výsady ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.