Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J82a79n 42R64á46ž

10. 1. 2023 18:31

Před relativně krátkou dobou dotovala vláda, lépe řečeno politická strana, která vládu řídila, informační média, aby tato šířila jen ty informace, které byly ideově čistá. A jiný státní orgán zase dbal, aby byly potlačovány informace, které se považovaly, řečeno dnešním slovníkem za dezinformace. A to byla správně považována za totalitní vládu.

Tehdy se tomu říkalo obrana proti imperialistické lži , dnes se tomu samému říká obrana před šířením ruských dezinformací. Takže se mám strach vlády ze svobody slova vrací, a to v demokracii nepřijatelné podobě. Je naprosto absurdní, že vláda chce platit médiím za to, že budou šířit informace konformní výkonným orgánům státní moci.

Náš právní řád má dostatečnou ochranu se před šířením informací, které mohou destabilizovat společnost v paragrafu 357tr.z. Jakákoliv opatření směřující k omezení názorové svobody nad toto ustanovení je cenzura. A cenzura v jakékoliv podobě je v demokratickém systému nepřípustná.

0 0
možnosti
LC

No toto. Nechte toho. Víte jak se začali ve (vaši) vládě nakloněných médiích těšit? Po tomhle příslibu úplatku, pardon, dotace, bude jejich tvorba zvlášť úderná. Tak to nepokažte, protože by se pak na vás mohli naštvat. A znáte to, co nastane, když slíbíte a pak vycouváte.

0 0
možnosti
Foto

Zaujala mne zpráva o placených služebnících RF v Bulharsku (2000 euro měsíčně). Zpráva naší BIS také obsahuje informací o pravděpodobném financování našich šiřitelů bizarně lživé ruské propagandy .

Opravdu nevím, proč by daňový poplatník měl finančně přispívat na posílení konkurenceschopnosti medií v soutěži například s Vaším kolegou Ivanem Davidem. To už bychom to mohli dovést do konce a platit přímo jemu za to, aby s tím svinstvem přestal. Služebníci ruského režimu by se tak mohli stát příjemci dávek státu (obdoba výpalného), aby bylo konečně zřejmé, v jaké nemohoucnosti se Evropa topí.

1 1
možnosti
LH

A proto se v ČR zřídil úřad s pašalíky

2 0
možnosti
MS

Myslíte to dobře "vzdělávání dětí ve škole" jako v pobaltí. Jak chcete donutit české rodiče ke spolupráci?

0 0
možnosti
JR

J63a63n 10R46á35ž

10. 1. 2023 18:45

Vzdělávání dětí ve škole, lépe řečeno vymývání mozků u dětí, jsem poznal v ranném mladí, kdy nás ve škole učili jak bojovat se lživými informacemi šířenými k nám ze západu. Zpětně nahlíženo, byla to pořádná "masírka".

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.