Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný článek, díky. R^

0 0
možnosti

Problém není Maďarsko, to je malá země, která kolem dějin pootočit nemůže, problém je Brusel, který žene celou EU do chudoby a vy jste jeho součástí a jen se snažíte odvést pozornost jinam, ale chudáci nejsou jen Maďaři, chudáky se stáváme všichni v EU, tedy i my a poukazování na někoho, kdo je tam ještě hůř, než my na tom nic nemění.

5 2
možnosti

Cítíte se být chudákem? Myslí si o vás někdo, že jste chudák?;-)

0 0
možnosti

Pise Tomas Zdechovsky, clen Evropskeho parlamentu, tedy v podstate organizace, ktera ma tuto energetickou katastrofu odehravajici se v zapadni Evrope vcetne Madarska zcela solove na krku. Zadna sebereflexe, akorat neuveritelne drzy vysmech zemi, ktera jaksi neposloucha rozkazy udilene Zdechovskeho penezozasobitelem........priserny.Rv

9 2
možnosti
Foto

Skvělý rozbor Maďarska, Orbána, maďarů a firem kolem. Tedy na první pohled. Pan autor zřejmě v Maďarsku nebyl, nezná to tam a při svých analýzách vychází z globálních údajů. Tedy z těch, které se mu hodí ke svému článku. Ty jsou trochu přibarvené, tu a tam přifouknuté a celé to má působit, jak je na tom Maďarsko špatně. To je přeci v souladu s postoji EU...!

Realita je trochu jiná. Vlastně dost jiná. Stačí k tomu pár osobích zkušeností, dost maďarských přátel a statistiky. Tedy ne ty přibarvené, upravené, ale reálné. Autor vychází z podkladů EU, jež ho živí. Z křivých podkladů. Svým přípsěvkem se jistě na jejich půdě pochlubí. Sice možná tuší, že píše manipulativně, ale hrdě si splnil své zadání. Orbán a Maďarsko jsou jistě zdrceni, nicméně se zdá, že i nadále drží svoji linii ve prospěch své země a svého lidu. Je dobře, že to dělá a že názorům typu "Zdechovský" se jen zasměje, pokud by je snad i četl. Ale o tom dost pochybuji. Pochlebovačů EU má v dohledu dost a dost jiných. Pan Zdechovský je jen pěšákem v jejich dlouhé řadě.

6 1
možnosti

L12e11o53š 70V76a27c13e73k

29. 11. 2022 22:30

Tak nejdříve si půjčíme, a když Maďarsko souhlasi, protože i oni za ren dluh nás všech ručí, tak mu ty peníze nedáme. Aby mohl Zdechovsky mj. kritizovat. K zastropovani a dotacím přistoupili nakonec všechny vlády, Maďaři jen o něco dříve, a jako první zvedli úroky a více nez ostatní. Bude to jako za Covidu, dnešní premiant bude v budoucnu největší chudák.

0 0
možnosti

J14a33n 66M60a44l47i89k

29. 11. 2022 19:55

Kdyby nám Brusel držel 200 miliard, tak na tom budeme mnohem hůře než Maďarsko. Těch případů korupce a rozkrádání dotací je u nás také plno! Prochází nám to, protože lezeme EK hezky do zadku!

9 2
možnosti

Pane Zdechovský, Maďarsko bylo vždy trochu za Českem ( Československem), ale shoda náhod zapříčinila, že máme o čtvrtinu nižší inflaci, než Maďarsko. ČNB z pohnutek, které neuvedu, abych nebyl žalován, nakupovala devizy, aby oslabovala Korunu a měla jich ( lze dohledat na webu ČNB) skoro za pět biliónů Korun?! Tento polštář užila dobře ( bez ohledu na jeho bývalou nesmyslnost) k udržení kursu k Dolaru a tím i tlumila inflaci z ceny energií. Moc by nám všem prospělo, kdybyste v EP tlumočil, že trvalý nárůst cen energií z důvodů přechodu na OZE ( překládám jako občasné zdroje energie) násobila zločinná válka na Ukrajině. Čím více OZE, tím třeba více plynu a tím větší závislost na Rusku! Tlumočte, prosím, marxistovi Timmermansovi, že vysoké ceny nebo dokonce nedostatek energií ohrozí množství lososů a kaviáru na recepcích EP a ( to je pro něj nepodstatné) ohrožuje průmysl EU snad víc, než totální ekonomický faul Německa, kdy bude dotován plyn německému průmyslu?! To dovolíte? Protestujete aspoň? I když vám připadá Orbán hrozný, je to lokální politik. Věřím, že když jsem vám v tom udělal konečně jasno, vrhnete se na skutečné problémy! Práci zdar!

4 0
možnosti

Odpudivý Zdechovský se prezentuje jako svazák oděný v klerice.

5 3
možnosti
Foto

Gratuluji k nejhloupějšímu komentáři. Posilam klíčenku.

1 4
možnosti

My máme svoje obrovské problémy, ty bychom měli řešit přednostně. Chápu, že je lepší ukázat prstem jinam a navíc to okořenit vlastním třeba hodnocením.

2 0
možnosti
Foto

Byli nám dáváni za příklad Tak na to reaguji.

1 0
možnosti

Jsou to, pane Zdechovský, ti Maďaři ale chudáci, co?

To bruselské lehkoživky jsou na tom nesrovnatelně lépe.

15 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.