Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Jak říká manželka: " Že mi musíme pořád k někomu čumět přes plot, když si nedokážeme sami udělat pořádek doma".

11 1
možnosti
LP

Sorry. Mínus jak jsem se smál. Mělo být plus!

1 0
možnosti
PV

Evropa se pod vládou liberálních pseudodemokratů mění v prostor, kde nenormální se stává normálním a normální nenormálním. Maďarsko je poslední zemí, která se tomuto devastačnímu totalitnímu trendu ještě dokázala vzepřít. A to je něco, co žádný liberální bolševik (hlásající heslo "kdo není s námi, je proti nám") není schopen ani na vteřinu vystát.

A proto je nutné Maďarsko při každé příležitosti poplivat, pohanit, pošpinit, pomluvit.

19 2
možnosti
AP

Ale on jej nikdo, nešpiní, neplive, nehaní ... ono to tak prostě je...

1 1
možnosti

P34a55t55r35i14k 20Š10i59l96c

29. 11. 2022 8:43

Zdechovský vede svou kampaň velmi dobře jinak je to zcela bezvýznamný člověk z pohledu EU. Zvolilo ho kolik 1500 lidí neb volby do EU nikoho nezajímají ale, měli volí tím největší škodou této republiky. Nejvíc se bojím až se tam bude cpát Pekarová to teprve bude vrchol ubohosti . No alespoň půjde vidět v celé EU jak hloupou paní máme neb ta překoná vsechn? Doposud padnoucí hloupé hlášky v EU...

9 0
možnosti
Foto

Ta by tam do roka dostala vedouci funkci, to je presne ten spravnej material, co je tam zadanej

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
AP

A co, měla by dělat to, co Maďarská?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
MS

Ceny energií jsou pro Maďary o to bolestivější, že ve srovnání s námi mají jen velmi málo zateplených bytových domů; většinou jen vyměněmá okna.

Režimní propaganda jde tak daleko, že si kupuje reklamní čas na Youtube a žádá konec sankcí proti Rusku, které prý za drahé energie můžou.

3 0
možnosti
JH

J55i47ř45í 54H90o53f78m34a56n

28. 11. 2022 21:19

Orbán se vydal cestou socialistů, které dostal od koryt. Má našlápnuto, aby dopadl stejně. Jen ty socialisty bych Maďarům znovu nepřál.

2 0
možnosti

Víte pane Zdechovský, když vidím tu diskusi a mnohé Vaše obdivovatele, máte recht. To, co děláte, jak to děláte - oni si Vás opravdu zaslouží. Včetně obdobných vašich klonů v politice. A pokud je jich většina? Pak holt budete mít v dalších volbách zase svůj zasloužený plat. Ostatně stejně jako celá vláda zcela konkrétních osob. A ani se nedivím Vašemu konání. Své voliče posuzujete reálně.

6 1
možnosti
JP

J63i32r66i 58P28r67a82j33z

28. 11. 2022 17:28

Takže Evropská komise používá dotace jako nátlak. Alespoň víme k čemu doopravdy jsou. Ale může za Orbán. I když byl svobodně zvolen, tak je to špatně, protože nejde na ruku EU. Evropská unie neuznává svobodné volby. Hlavně že má plná ústa demokracie.

22 2
možnosti
JP

Hlavně že mají levný plyn , elektřinu a phm chudákům můžeme jen závidět .

1 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.