Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by měl být Scholz výjimkou mezi představiteli EU?

0 1
možnosti
ZD

Protože Německo.

1 1
možnosti
ZD

Těžce manipulující text. Německý kancléř je jako osoba pod silným vlivem a tlakem. Takže on nic neztratil, jen na něco reaguje. Současně to obnažuje trestuhodnou neschopnost naší vlády. Z premiéra je tak obyčejný šášo, neschopný vnímat realitu.

7 5
možnosti

Komu tím sloužíte? Česku ani Evropské unii určitě ne! :-)

1 1
možnosti
LH

Prej EU povolilo Německu balíček pro energie? Pokud je to pravda...tak Pánbůh s náma..

1 1
možnosti
ZD

EK to nedovolila jen Německu. Uvolnila "ruce" jednotlivým státům aby přijaly individuální národní řešení problémů. Přesně to co tvrdil naleštěný Péťa, že nedopustí! O tom autor nenapíše????

6 2
možnosti
JS

Východoevropské země musí vytvořit názorový blok proti sebedestrukčním německým nápadům. Je jedno, jestli to bude v rámci EU nebo mimo ni. Polsko, ČR, Pobaltí a poválečná Ukrajina.

2 1
možnosti
MD

Bez Německa by to tu bylo jak v Rusku tak si ten názorový blok užijte.

0 3
možnosti
JV

J63i79r79i 49V49r34a13b40e62c

9. 11. 2022 15:02

Piräus (Griechenland): 100 Prozent

Seebrüge (Belgien): 90 Prozent

Valencia (Spanien): 51 Prozent

Bilbao (Spanien): 40 Prozent

Antwerpen (Belgien): 20 Prozent

Vado Ligure (Italien): 40 Prozent am Vado Reefer Terminal

Vado Ligure (Italien): 40 Prozent am Vado Container Terminal

Istanbul (Türkei): 26 Prozent am Kumport Terminal

Rotterdam (Niederlande): 17,85 Prozent am Euromax-Terminal

Daneben existieren nennenswerte Beteiligungen an Häfen auf fast allen anderen Kontinenten: Ägypten, Saudi-Arabien, Singapur, Südkorea, USA, Peru.

TenPiräus (Griechenland): 100 Prozent Seebrüge (Belgien): 90 Prozent Valencia (Spanien): 51 Prozent Bilbao (Spanien): 40 Prozent Antwerpen (Belgien): 20 Prozent Vado Ligure (Italien): 40 Prozent am Vado Reefer Terminal Vado Ligure (Italien): 40 Prozent am Vado Container Terminal Istanbul (Türkei): 26 Prozent am Kumport Terminal Rotterdam (Niederlande): 17,85 Prozent am Euromax-Terminal Daneben existieren nennenswerte Beteiligungen an Häfen auf fast allen anderen Kontinenten: Ägypten, Saudi-Arabien, Singapur, Südkorea, USA, Peru. EUEUEUEUEU Ten "europoslanc" by to měl vědět! Čínské podíly na přístavech

0 0
možnosti
LP

Tak ja vam odpovim za autora. Procenta vami zminovana budou zrejme z drivejska. Pan bloger to asi mysli tak, ze davat komunisticke Cine nejaka procenta v dnesni dobe znamena, ze davajici se nepoucil a dal dela stejnou chybu, jakou uz udelal s ruSSkem.

3 0
možnosti
ZZ

A co diskuze se soudruhem europoslancem, bude ?

Nebo opět ne ?

;-D

0 3
možnosti
Foto

Když jsem jednou nazval kohosi soudruhem, byl jsem smazán, neb slovo soudruh je urážka. Nicméně když jsem dokázal, že jmenovaný byl členem KSČ, byl mi příspěvek vrácen.

Takže koukejte pátrat. :-P

4 0
možnosti

Německo dělá všechno pro to, aby otrávilo již tak dost narušenou soudržnost států EU. Nejprve Angela svou "pozvánkou" zapříčinila exodus afrických imigrantů do Evropy, posléze zvýšila závislost Německa na ruském plynu až k bezpečnostnímu riziku, aby se nakonec Scholz začal lísat k Číně a nabízet jí 25% podíl na přístavu v Hamburku.

18 1
možnosti
HH

Ona někdy nějaká byla?

0 1
možnosti
RP

Píšete že v Evropě zuří válka. A chci se Vás zeptat... počítáte že bude věčně? Evropa je pro obyvatele ostatních světadílu jak kapka v moři, pokud máte něco procestováno tak víte že celkem nikoho ve světě nezajímá. Takže udržovat kontakty v mezích s ostatními politiky ve světě je podle mě nic co by Evropě škodilo.

8 3
možnosti

Těmi ostatními politiky myslíte komunistickou Čínu, která se paktuje s Ruskem a vyhrožuje anexí Tchaj-wanu?:-P

5 0
možnosti
HH

Eurosoudruh Zdechovský se osměluje čím dál víc a ukazuje nám, že už si v Bruselu myslí, že jsme evropskou federací.

8 6
možnosti
ZZ

Spíš to vypadá že chce abychom se stali pouhým lénem EU.

;-(

2 4
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.