Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Je to již několikerý případ vraždy, kterého se dopustil imigrant či imigrantka, která byla následně shledána jako duševně nemocná. Snes není tak sloožité zjistit duševní poruchu. Doporučuji testování a takovéto poruchy nebrat.

0 0
možnosti
JK

J46a17n 56K48a44r17a46s14e20k

7. 11. 2022 20:30

[...] Anis Amri, pachatel útoku na vánoční trhy v Berlíně [...]

to je ten terorista, ktery jako kazdy poradny terorista zanechal na miste cinu sve papiry, aby policie nemela tolik prace.

Kez by se tak choval kazdy terorista.

0 0
možnosti
MP

i vy jeden xenofbe chytnete tady za to ban, jak se to stávali lidem, kteří o podobných ématecjh zločinnosti spojené s nekontrolovanou migrací psali před vámi. Na články redakce, vyhrožující trestním stíháním, si ještě dobře pamatuji.

3 0
možnosti

To není není nic neobvyklého, dávno všichni víme že nelegální migranti a ti co jim vyprsi platnost pobytu, se většinou zpět nevrátí a zůstanou zde. Není to tak že je to jeden z mála případu kdy se to stane, jak se nám snaží článek namluvit. Naopak po EU se pohybuje horda lidí co tu nemá co dělat a politici se jen tváří že vše je v pořádku.

6 0
možnosti
LV

Podle mých zkušeností je pro Francouze větší problém cizinec, který neumí francouzsky, než Tunisan, Maročan či Alžířan, kteří francouzsky umějí, neboť pocházejí z bývalých francouzských kolonií a francouzštin a je tam stále úřední řečí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.