Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík! Nejen v Srbsku a Maďarsku má Putin svoji pátou kolonu, ale i u nás patří třetina občanů k Putinově páté koloně především v řadách populistických a anarchistických. Slovensko je na tom ještě hůř! Tam k Putinově páté koloně náleží téměř polovina občanů!

1 0
možnosti

projel jsem Srbskem několikrát a nevšiml jsem si, že sousedí s Burundu, Syrii, nebo Indii. Problém je ten že imigranti procházejí přes Řecko a možná trochu Bulharsko.

2 1
možnosti

Já jsem potkal spoustu nelegálních migrantů i na Ukrajině ( loni ) a letos v Itálii a Chorvatsku.

;-(

0 0
možnosti

J68i65r64i 95P80i93l73n22y

31. 10. 2022 12:29

Také by se to dalo vykládat tak, že si musí vybrat, koho vazalem bude. Nejlepší je nebýt nikoho vazalem a být suverénním státem.

5 1
možnosti
Foto

Prosím, mohl byste uvést některý podobně velký stát, který je zcela suverénním? Kromě KLDR. :-)

1 0
možnosti

J62a56n 79R15á38ž

31. 10. 2022 11:21

Imigrační politice EU nelze rozumět. Píšete , že vinou nečlenskeho státu do EU proudí nelegální migranti, ale z vedení EU slyšíme hlasy, že je naší humanitární povinností migranty přijímat. Na jedné straně jsou z Bruselu i od lídrů evropských států slyšet výzvy, že musíme bojovat proti pašerákům lidí, ale hrdiny se stali ti, kteří zcela legálně pašují na svých lodích migranty přes moře a byl ostrakizován italský premiér, který tomuto pašování lidí do EU chtěl zabránit. Uvnitř Schengenského prostoru se obnovují hraniční kontroly a tyto kontroly jsou kritizovány, neb jsou v rozporu s pravidly volného pohybu osob uvnitř EU, ovšem k razantní, tedy opravdu efektivní ochraně vnějších hranic EU, bez čehož tato pravidla fungovat nemohou , se nikdo v Bruselu neodhodlá.

Imigrační politika EU je hodně schizofrenní! A Vy, pane Zdechovský jste její součástí, takže to co píšete nelze brát vážně!

9 2
možnosti
Foto

Migrace ze zemí třetího světa vesele kvetla dávno před ruskoukrajinskou válkou. Nemá s ní lautr nic společného. Spojovat ji s Putinem je tedy naprosto mimo mísu.

7 6
možnosti
Foto

Otázka je, před kým utíkali a kdo je dopravoval. A kdo jim radil.

2 2
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

7 5
možnosti

Tak pan Zdechovský by si chtěl dupnout na suverénní stát, který není členem EU. Tady vidíme, jaký hřebínek poslancům z EU narostl. Hezky se odkopal.

6 11
možnosti
Foto

Pořád ještě věřím, že si Srbové vyberou správně.

0 0
možnosti

Myslel jsem, že podle EU jde o nešťastníky, kteří se vydali na strastiplnou a nebezpečnou cestu, aby utekli před smrtí a mučením.:-(

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS