Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a38n 10R80á62ž

26. 9. 2022 15:48

S první větou článku lze bezesporu souhlasit. Jinak další text je jen sbírka zcela nepodložených spekulací vedených heslem: Přání je otcem myšlenky!

2 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Úplně to vidím, jak Anna Ivanovna veze na invalidním vozíku Kuzmu Kuzmiče, který mává berlemi a volá na celou ulici "Na Kyjev! Tuhle válku vyhrajeme!".:-)

2 0
možnosti

Jak to někde vypadá při odjezdech mobilizovaných mužiků na YT kanálu Прекрасная Россия (Překrásné Rusko).

Мы тоже, как и Вы считаем, что у нас прекрасная страна. А нынешние чиновники - это временное явление. О том, что произошло и происходит в самой лучшей на свете стране - в России на этом канале!

Stejně jako Vy věříme, že máme krásnou zemi. A současní úředníci jsou dočasným fenoménem. O tom, co se dělo a děje v nejlepší zemi světa - v Rusku na tomto kanálu!

Název videa hovoří za vše:

Пьяная мобилизация - позор на весь мир

Opilá mobilizace - hanba před celým světem

https://www.youtube.com/watch?v=U_B8Oiq4Hjs

2 0
možnosti

Když člověk vidí, jaká sebranka tam rukuje, vůbec se nediví, že se při dobývání ukrajinských měst a obcí chovají jako středověcí dobyvatelé.:-/

2 0
možnosti

Putinovo činění mi připomíná "Obživlého Mongola", kde si ze 13 - 14 století. Šílený pravěk, nájezdy - loupení a demolice. Vladimirovič inovoval, poučil se Stalinem. Pak na frontu především národnostní menšiny a odpůrce režimu. Hodí se i kanibal z věznice, slávu rozšíří. Ušetří se za popravu a klasický Rus získá svůj Lebensraum. Čili, i Adolf je zastoupen. Atomovou zbraň nelze použít. Doktrína říká, že pouze při ochraně vlastního území ...

Pokud sousedím kdykoliv s kýmkoliv? Tak ta srandovní referenda již nabývají svůj význam. Hodil bych si přece obětavě bombičku na vlastní prostor. Lid jej přece dobrovolně odhlasoval - A Duma to schválila rovněž. Vše je fér, i komisaři za KSČm starostlivě dohlížejí! Zřejmě v pátek - bude hotovo. Rusko bude ještě větší. Jak se tam žije? Ptákoviny, jde o velikost. Vážně - "Obživlý Mongol" ... Tímto se skutečným Mongolům omlouvám ... :-)

1 0
možnosti

J40a97n 47R12á37ž

26. 9. 2022 16:00

Jenže ten šílený Mongol dobyl celý tehdejší Arabský svět, Persii, skoro celý Balkán a větší čáast Sibiře i Kyjevské Rusi. Při tom způspbil smrt cca 8 milionů lidí, což při hustotě tehdejšího osídlení se jedná o zcela nepředstavitelné číslo. Takže i když můžeme Putina považovat oprávněně za šílence, nic to nemění na faktu, že může a už taky to dělá, zcela zničit důležitou infrastrukturu Ukrajiny a bez ohledu na ztráty vlastní armády přivodit smrt a trvalou invaliditu desetitisícům Uktajinců na frontě a v její blízkosti, což bude ve finále znamenat totální kolaps celé Ukrajiny i hladomor a to ať dopadne válka naonec i Putinovou prohoru. To totiž šílenci obvykle dělají. S tím se bohužel (!!) už nedá nic dělat, protože předehra k nastíněné katastrofě očekávaným připojením Luhanska a Donbasu po referendu k Ruské federaci začala.

0 0
možnosti
Foto

Pokračování bude zajímavé. Rusové už přestali sledovat válku z gauče a musí zvednout zadek a jít padnout "za vlast"...to je jistě pro mnohé velký šok a ještě větší bude pro celou společnost až se začnou vracet domů v černých pytlích.

4 0
možnosti

Pokud se vůbec vrátí.

"Černý pytel" = peníze, nová Lada.

Žádný "černý pytel" = žádné peníze, nová Lada

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.