Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdechovský, Zdechovský, tentokrát se vám to opět nepovedlo !!!

Za to vymýšlení a veřejné lhaní nemůžete být nějak popotahován ?

Vztahuje se na vás imunita ?

8-o

0 1
možnosti

Jj, Babiš nám zdražuje potraviny. A radí mu Putin a ten kluk šikmovokej, Si.

2 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 3
možnosti

Je to pravda, mínusáři lžou.

1 1
možnosti
Foto

Lze souhlasit s tím, že se u nás potraviny zdražují ze všech okolních států nejrychleji - stačí se jet podívat třeba do Polska ... Je také zřejmé, že firmy pana Babiše na tom mají svůj velký podíl. Nelze asi přesně specifikovat, jak moc si mastí kapsu, ale zcela jistě na tom neprodělají.

3 3
možnosti

V Polsku milý pane je dvojnásobná dotační podpora zemědělství a tuším, že ve většině případů je nulová daň na potraviny - kromě čokolády a kávy.

Podívejte se nejprve na to, jak se zvedly zemědělcům a potravinářům vstupy - a potom teprve mudrujte. proč si myslíte, že se u nás zavírají chovy prasat a dobytka ?

Protože na něm zemědělci vydělávají málo ?

Bože, do čeho jsi to duši dal !?

;-(;-(;-(

3 4
možnosti

Probůh, jak se “tohle” mohlo dostat do europarlamentu. Podle toho to tam také tak vypadá.

5 3
možnosti

P17e41t85r 45N98e25d48v19ě11d

12. 9. 2022 12:56

Je tedy fakt, že pan autor není jediný kdo by chtěl po tom všem honu na Babiše, aby nezdražoval své produkty. I na jeho cestách s obytňákem se transparent "Andreji nezdražuj" objevil. To že jednomu pivovaru prochází expirace a dá výrobek do "akce" je docela normální.

3 2
možnosti

Hlavně nám Fiala a jeho loutkovodiči v Bruselu, nechali zdražit plyn ( a nepovolili NS2 ) i elektriku - a od toho se vyvíjí inflace v celé EU.

;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Babiš je osoba stíhaná, nehodná podpory natož obdivu, ale stejně si říkám, jak dlouho vydrží protibabišská rétorika. Kdyby se nedejbože stal presidentem, my řekneme brrr a politici mu půjdou na hrad potřást klepetem.

2 2
možnosti

Většího demagoga, než je pan Zdechovský najdete možná jen ve vládních lavicích.

Globální trh nám umožňuje cokoliv dovézt ze zahraničí a právě zahraniční cena určuje i konečnou nejnižší cenu domácích výrobců, za kolik mohou prodávat své výrobky. Pokud domácí výrobce není schopen této ceny dosáhnout, končí. Jsou tak u nás zlikvidovány chovy skotu, prasat a divím se, že se ještě drží drůbež, jejíž chov u nás je už také nerentabilní.

Většinu drůbeže k nám dovážíme, stejně jako i vepřového, či hovězího masa.

Zemědělská politika EU a přijatá dotační pravidla prakticky zlikvidovala polovinu naší zemědělské produkce. Poláci dostávají na jednotku plochy, či výrobku, takřka dvojnásobné dotace jako ti naši a ti západní zemědělci více než trojnásobné. Co se týče výše dotací v ČR, tak 40 % dotací z celkového množství dostávají malovýrobci, kteří produkují jen 5 % potravin !!!

To vám příjde normální ?

Ve svém svatém tažení proti Babišovi, jste vylili z vaničky i dítě.

Podívejte se pak na ceny hnojiv, osiv, chemických prostředků, energií, elektřiny .... a až se obeznámíte s katastrofální situací, kterou zavinila tato současná vláda, tak potom mudrujte mezi svými, jak z té šlamastiky ven a neobviňujte ty, kteří jakž takž zachrańují ( pro naše zemědělce ) odbyt a zpracování jejich produkce.

:-P:-P:-P

14 6
možnosti

... jo,jo ... školení o kázání a ještě v kombinaci s politickou komunikací musí zanechat nějaký stopy - to by zlomilo asi kde koho nejen pravého křesťana ... ještě že už nemáme politické propagandistické školy ani politické procesy ;-D

3 0
možnosti

Teď už chybí jenom slova o kapitalistovi a o keťasích a že by se mu to mělo znárodnit......nějak nám pan Zdechovský v tom europarlamentu rudne ;-D

9 2
možnosti

Pan Zdechlovský nám dosud ve svém alegorickém zápalu ostatně lehce nepodobnému alegorickému vozu jak na 1.máje s kapitalistou co třese měšcem asi nepochopil, že byznys je soukromá záležitost (nemluvě pak vůbec o nějakých případných svěřeneckých fondech) a stát věc veřejná. No někdo v tom ještě nemusí mít zcela jasno a může se mu to lehce míchat dohromady a potřebuje jednoduché alegorické obrazy třeba i jako v kostele. Ostatně jeden alegorický vůz je dnes v Praze také k dispozici. Tam se může jít pan Zdechlovský i na chvíli odpočinout a trochu zasnít případně i zapřemýšlet - mají tam Milion a jedna chvilka poezie dokonce i kavalec. ;-D

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-capi-hnizdo-soud-jana-nagyova.A220911_204349_domaci_misl

6 1
možnosti

Je potřeba odvést pozornost od neschopnosti naší vlády na nějakého třídního nepřítele !

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.