Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

A Zdecovský by měl mlčet tuplem.

9 10
možnosti
VP

Zdechovský,jistě víte,že o podlidech hovořila v souvislosti s plukem Azov při návštěve Mariopolu...ale u vás mi to sbírání laciných bodů nepřekvapuje ...

4 9
možnosti
JZ

Podlidmi nazvala všechny Ukrajince a žádala jejich likvidaci.

7 0
možnosti
JZ

Stoupenci rusáků a Putina jsou jako malá děcka s jejich argumentací ve stylu, ale Franta ty kameny na to okno házel taky. Já, když jsem něco takového v dětství zkusil, tak mne táta seřezal jak žito a právem.

3 4
možnosti

To není tím, že by byli jako malá děcka. Jim se hodí do krámu všechno, čím mohou omluvit, nebo aspoň relativizovat ruský vpád na Ukrajinu. Teď je třeba v módě, že vlastně jen zachraňují Doněckou a Luhanskou republiku, ale že to nejprve zkoušeli na Kyjev (a vylámali si zuby), to už je zapomenuto.

11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Tome! :-)R^ Ruský velvyslanec čili zástupce barbarských rusáků by měl z OSN hlavně co nejdříve zmizet.

16 7
možnosti
Foto

A co tak padni komu padni, když pohlédneme trochu do nedávné historie.

11 9
možnosti
Foto

Tak o tom něco napište, když si myslíte, že je to podstatné. Tenhle blog je ale o Rusech. Chápete?

13 7
možnosti
Foto

Naprosto přesně a karma R^.

6 6
možnosti
HH

A nabylo těch agresorů v Radě bezpečnosti OSN v minulosti více, nebo máte krátkou paměť pane poslanče? To jen pro objektivnost, jestli chceme, aby platilo "padni komu padni".

12 15
možnosti
Foto

No jasně. Typicky ruská argumentace - tamhle je vrah, tak já mohu vraždit taky.

8 6
možnosti
MS

A mlčet by taky mohli všichni ti svatoušci na diskuzích, kteří považovali šibenice na demonstracích za symbol občanské neposlušnosti. A jestli je tolik irituje tweet Černochové, nechť se sbalí a jedou do Russka pochytat všechny zločince veřejně propagující genocidu a převezou je do Haagu, kde je bude čekat ten spravedlivý soud, který tak vyžadují svými salónními kecy.

6 5
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.