Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Agresor clenem Rady Bezpecnosti? Ano, prozatim jeden, jeste je zde jeden agresor, i kdyz zatim potencialni. Komunisticka Cina vyhrozuje Taiwanu, vyhlasi li nezavislost, podnikne vonenskou akci. Timto naplni vsechny aspekty agrese podle charty OSN o lidskych pravech! Radu bezpecnosti, jako svuj ucel neplnici a bezpecnost malych zemi nechranici ZRUSIT! Rusko samotne zneuzilo sveho prava VETA vickrat nez vsichni clenove dohromady! I Ceskoslovensko s ruskym zneuzitim ma vlastni zkusenost z roku 1968. Cs. stiznost, podanou v RB ministrem zahranici Hajkem SSSR vetoval a nez se seslo Valne Shromazdeni prinutilo v Moskve Cs.predstavitele ke stazeni stiznosti, Nic by cinskym komunistum k opakovani teto prasarny v pripade napadeni Taiwanske Republiky nebranilo. Dosud plati "pravo" silnejsiho, od cloveka jeskynniho az po dnesek!

8 0
možnosti
JZ

Tupé rusácké nacionalistky Darji Duginové, která hlásala, že Ukrajinci jsou podlidi, mi není líto ani v nejmenším.

8 2
možnosti
JT

J74i10r36i 36T76i92c74h84y

29. 8. 2022 16:29

Nejsou cleny OSN diktatury nejruznejsiho stylu, krome jiz zminene Ciny a Kuby treba Saudi Arabie, Iran a take nedemokraticke staty z Afriky a jinde?

3 0
možnosti
Foto

Hlavně, že Vy mlčíte ohledně agresí spáchanými USA a jejich vazaly.

5 14
možnosti
Foto

Zase špatně Petříku. Pokud si myslíš, že to je přínosné, tak o tom něco napiš. Ale tenhle blog je o Rusku a jeho zločinech, byť se to přátelům Rusáků nelíbí.

12 2
možnosti
JZ

Každý kdo hájí Putina a rusáky, hájí vrahy žen a dětí.

15 3
možnosti
JZ

Zdejší kolaborantská proputinovská tlupa zoufale kope kolem sebe, ale to je tak jediné, co může dělat. :-)

13 6
možnosti
JT

J83i47r21i 59T79i64c16h38y

29. 8. 2022 16:32

Ozval se zarputily rusofob Ziegler. Ten demokrat by kazdeho jen s trochu odlisnym nazorem poslal nejradeji pri nejmensim do koncentraku.

7 8
možnosti
LJ

L64u95d12ě69k 77J79a29š91a

29. 8. 2022 12:38

Kdyžy již v roce 2018 prakticky totéž, co jste napsal vy, prohlásil veřejně v OSN Trump. všichni levičáci se mu posmívali a nazvali jej mluvkou a šaškem. Jak jste se k tomui postavil tenkrát vy? Podpořil jste ho, nebo musela přijít ruská invaze, aby jak vy, tak ostatní lidé pochopili, že Trump toto všechny viděl dopředu již tenkrát?

3 0
možnosti

M81a40r30t62i40n 35Š68u58l26c

29. 8. 2022 12:13

Nojo, když vy ale vycházíte z takového jakéhosi přesvědčení, že OSN by měla sloužit k prosazování zájmů a hodnot západního světa. Bylo by to fajn, ale celý svět, bohužel, západní není..(sám píšete, že "Velká část zemí mimo Západ je svým zřízením a způsobem vlády Rusku bližší než současné Ukrajině").

Nedělám si iluze o OSN. Rozmanitost světových zemí přece nemůže nikdy zajistit jakousi akční jednotu. K tomu by si Západ musel založit jakousi Organizaci západních zemí (i když toto vlastně asi představuje NATO). OSN může být jen jakási platforma různých názorů a prostor ke zdlouhavé diplomacii.

Nedělám si iluze o Rusku. Ale rovněž si nedělám iluze o důvodech různých agresí ostatních zemí včetně USA a jejich spojenců. Vylučovat takové země? To by OSN muselo sloužit jedinému světonázoru. A neztratilo by potom OSN vlastně svůj smysl? Možná k tomu někdo dospěje, že OSN vlastně nemá smysl, když nehraje podle jeho not. Pak se ale dále zúží prostor pro diplomacii a půjde už jen čistě o silová prosazování zájmů jednotlivých zemí a bloků bez jakékoli názorové či diplomatické zpětné vazby ostatních zemí.

9 2
možnosti
MS

Minimálně jednotky UN mohly dávno fungovat v Mariopolu a dnes v Záporoží, nebýt absurdního systému, kdy jeden stát shodí většinové hlasování.

Představte si situaci v poslanecké sněmovně. Sněmovna většinovým hlasováním vydá poslance k trestnímu stíhání. Výsledek hlasování shodí buď předmětný poslanec, nebo jeho kamarád. A takhle funguje největší mezinárodní organizace o téměr 200 členech.

9 1
možnosti
AP

Odborník na všechno ( pašeračka v Pakistánu, Michaláková, OSN, migrace, ... ) - Zdechovský opět promluvil. Neměl by se spíše věnovat tomu, za co je v Bruselu placen, to je masivně přispívat k řešení energetické krize, rychlé zatlumení Green Dealu, zrušení emisních povolenek atd.

9 8
možnosti
RW

Čím víc lejno rozmazáváš, tím víc smrdí.

Atentát na Duginovu odsoudila jako terorismus většina zemí včetně USA ale třeba i Papež František. Ukrajina (které samozřejmě ve všem věříme) tvrdí, že atentát spáchala FSB - tedy Černochová schvaluje teroristický čin spáchaný Ruskou tajnou službou ;-D;-D;-D

12 12
možnosti
JZ

A vyhlášený lhář Wolosczuk je také nějak divně cítit. ;-D

4 10
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.