Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si nesouhlasit s autorem a to z jediného důvodu. Na prestiž EU by to ukazovalo pouze a jen v případu, pokud by se uchazeči stali čistými plátci. V uvedených případech budou čistými příjemci z rozpočtu EU a to po velmi dlouhou dobu stejně jako ČR.

1 0
možnosti
Foto

Dovoluji si s vámi nesouhlasit, protože zájem Balkánu nepovažuji za doklad prestiže EU, až uznávám, že jako insider to můžete vnímat jinak.

Přijetí nový členů bude pro ně určitě přínosem, protože EU, jakkoliv samodrolící se, jim má co nabídnout. A to i přesto, že ten obrovský a zbytnělý moloch, jakým nepochybně je, hromadí chyby a přehmaty větších či menších rozměrů a problémy místo hledáním konsensu hodlá řešit direktivně a dalším omezováním samostatnosti a svobod zejména menších států. Vyjmenovávat určitě nemusím, každý objektivně uvažující si jich musí být vědom.

Nepléduji tímto za vystoupení z EU, protože pro náš stát jiná životaschopná alternativa není. K naší smůle. Jen se ohrazuji proti glorifikaci subjektu, který si to nezaslouží. Ani jako celek ani svými jednotlivci.

2 0
možnosti

Zájem Albánie je opravdu důkazem prestižnosti ;-D

7 0
možnosti

Když si někdo dovolí napsat pozitivní článek o EU, tak se hned slétne známá prorusácká nenávistná skupina.

1 6
možnosti
Foto

Tak nevím, jestli jsem se svým ohrazením nestal rázem známým prorusáckým nenávistným skupinářem. Já se tak rozhodně nevnímám.;-)

2 0
možnosti

Sebevědomí Češi chtějí členství ČR v EU, to zbabělí či neznalí ho odmítají. Většina Čechů podle průzkumů veřejného mínění souhlasí s členství ČR v EU. Z ekonomického hlediska by výstup ČR z EU byl sebevraždou. Do zemí EU míří 80% českého exportu a změnit to nelze. Jestliže špičkoví ekonomičtí odborníci podporují členství ČR v EU, pak na rozdíl od nevědomých čecháčků, vědí, co říkají. :-)

6 8
možnosti

No, je tu ještě jedna možnost. Namísto EU, můj vzorec:

EFTA + EEA + NATO ;-)

0 0
možnosti

Většina Čechů podporuje členství České republiky v EU. To je zkrátka fakt. podpořený průzkumy veřejného mínění. :-)

3 1
možnosti

Ano, ale jaké členství - většina podporuje členství v EU, ale členství suverénních státu - nikoli členství ve federativním superstátu - o co usilují dnešní eurohujeři. To je rozdíl - se podívejte kolik procent chce přijmout Euro.

6 1
možnosti

Zasloužená karma Tome. :-)R^

1 0
možnosti

Prestižní klub kde "tvrdé" takzvaně lepší jádro jako je Itálie a Španělsko jsou tak předlužené že jejich dluhopisy kupuje už jen ECB protože v normálně fungujícím světě o tyto dluhopisy nemá nikdo zájem.

Prestižní klub co hodlá přijmout Ukrajinu která nesplňuje naprosto žádná kritéria.

Prestižní klub který totálně nezvládnul migraci z Afriky chtěl trestat racionálně uvažující a ze svého piedestalu všechny co nesouhlasí označil za xenofoby.

Prestižní klub co má místo bonzáků elfy a cenzuře říká boj s dezinformací.

Prestižní klub co tvrdě prosazuje greendeal a vehnal nás do závislosti na Rusku

PS: Prestižní klub možná ano ale před Lisabonem

PPS: Jak moc je prestižní uvidíme tuto zimu.

11 6
možnosti

Napíšu Vám to pane Zdechovský jinak. S Evropou se už ve světě nebaví nikdo, ani USA. Evropa je díky politikářům Vašeho ražení na přímé trajektorii úpadku. Nyní i ekonomickému.

14 5
možnosti
Foto

Který svět máte na mysli? Rusko? ;-D

1 3
možnosti

Ano, souhlasím, ale EU přibrala mnoho co tam nepatří . Musí být možnost je zase vyrazit !

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS