Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, vždyť vy jste členem partaje KDU-ČSL, která je EU zelená až do morku kostí! Stačí se podívat na perly, které vypouští na veřejnost vaše ministryně životního prostředí Anna Hubáčková! ;-D Ta svou hloupostí a nekompetentností a současně fanatickým prosazováním Green Dealu a podobných ideologií múže směle konkurovat šílenému Fransi Timmermansovi, nasazenému Greenpeace do struktur EU/EK.

Takže jako lidovec jste ve svých "protestních" ;-O aktivitách velmi nedůvěryhodná osoba.

0 0
možnosti
Foto

I61v41o 60P79a20t97t41a

13. 7. 2022 11:06

Je vidět, že nejen u nás vládnou diletanti. V případě vládou premiéra M. Rutteho nařízeného snížení stavů hovězího dobytka se jedná o opatření namířené nejen proti farmářům, ale také proti holandské přírodě! Holandská půda je písčitá. Když snížíte počet krav, tak nebudete mít dostatek chlévské mrvy. Konečným výsledkem Green Dealu v Holandsku bude přeměna úrodné krajiny ve slanou poušť.

2 1
možnosti

Ano, negativa minerálních hnojiv jsou známá. Stejně tak jejich výroby (těžba surovin, doprava, emise z chemičky). A přesto se symbolem boje proti skleníkovým plynům stala prdící kráva...

0 0
možnosti

Horší bude, když některý z potentátů nazná, že největší zátěží životního prostředí jsme vlastně my, obyčejní lidé. A obávám se...

0 0
možnosti

Kdyby jenom on, problém je, že takových pomatených politiků ve vysokých funkcích běhá po EU povícero a proto to jede do kytek tak rychle.

4 0
možnosti

L54e36o51š 26V28a95c61e20k

12. 7. 2022 7:15

Zdravý rozum není populismus, lidi musí hloupé politiky poslat tam kam patří, na pracovní úřad, kde nemůžou škodit. Doufám že Fiala tak brzo dopadne. Zakázat v Evropě spalovací motory, které vyprodukují cca 0.05% CO2 je úplně stejná hloupost.

6 1
možnosti

Pane poslanče, v zásadě s vámi souhlasím, jen nevím, proč sem roubujete ten vzestup populismu. Lidi se selským rozumem (v případě těch protestujících je to doslova), kterým nějaký hlupák bere obživu, si založí Farmářské občanské hnutí a tím se stanou populisty???

13 0
možnosti

M90i31l86a15n 42R40h52e61i64n

11. 7. 2022 23:14

Ja vim, ze si tady uz jen valite populisticke promo a mozna byste se lip citil v SPD, ale aspon nejakou uroven vyjadrovani byste mit mohl, pane europoslance. Rict i premierovi jine zeme, ze se zblaznil? Kdybyste nebyl jen bezvyznamny mluvka, tak by to bylo na predvolani velvyslance.

4 13
možnosti

Tak buďto je premiér Rutte blázen nebo neskutečný hlupák. A bohužel v Europarlamentu jsou takových bláznů a hlupáků tak 3/4. Pan Zdechovský zde projevil jen trochu selského rozumu, otázka je, nakolik se reálně a včas proti těm Euronesmyslům postavil - ne tady na blogu (i když díky i za to), ale přímo v Europarlamentu. Je to jako s Jezinkami - jenom dva prstíčky si ohřejeme - a už vám rajtují v chalupě. Poslanci se taky vždy vymlouvají, že ten zákon, který schválili, vlastně o ničem zásadním nerozhoduje, že je to jen taková drobnost... a najednou je tady z těch drobností vlna ideologie Green Dealu...

7 2
možnosti

Zadne jadro zachraneno v EU nebylo. V textu dohody je jasne napsano, ze jaderna energie se radi PROZATIM k cistym zdrojum. Kdo asi bude investovat miliardy do projektu, ktery muze kdykoliv nejaka zelena komise skrtnutim pera preradit k uhelnym elektrarnam?

10 0
možnosti

Nebyl to taky pan Zdechovský, EU poslanec za KDU-ČSL, který v Evropském parlamentu za spoustu podobných hovadin hlasoval?

A co že tak najednou otočil? Nebudou další volby do EP? :-P

12 0
možnosti

Jen malou poznámku. Jaderná energie nám zajišťuje levnou a dostupnou energii? Ano, vy píšete do budoucna. Za jak dlouho dle Vás p.Zdechovský to budoucno nastane. Zatím ani vidu ani slechu a stále vítězí mamon ČEZU, potažno státu nad zájmy vlastních občanů. Premiér mluví o nemožnosti této změny, takže se mi zdáte trošku jako snílek....

5 4
možnosti
Foto

Ono kdyby se za minulých vlád nezaspalo, tak už to budoucno mohlo být tady. :-)

0 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS