Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkušený diplomat s celoživotní praxí přestřelil. A nepřestřelil jste spíše vy, pane Zdechovský?

10 13
možnosti
Foto

I odborník se může mýlit.

1 0
možnosti
ZZ

Bývalý americký diplomat Henry Kissinger má holt letité zkušenosti a ví jak to ve světě chodí.

;-)

7 9
možnosti
JK

Starší lidé od určitého věku přestanou stíhat sledovat aktuální realitu a události si šroubují nové informace na stará kopyta. Nejhorší je pak to, když ego staříkům nedovolí si přiznat, že už světu nerozumí a rozdávají rady. Taková rada, jak si spravit škrpál podomácku umotaným motouzem, může být užitečná, ale vztahy v globálním světě už jsou na ně moc.

12 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 4
možnosti
ZH

Zjevně stále trvá naše válka s Ruskem, kterému ovšem ani žádnou válku vyhlásit z pozice NATO nemůžeme. A tak se kupí lež na lež. Velice vítám nezávislé vyšetření zločinů na Ukrajině, protože již nebude možné utajit i zločiny a jednání Ukrajinců, kterým sice správně fandíme, ale neměli bychom býti slepí. Například město Doněck bylo vybombardovaným městem duchů hned v roce 2014 na jaře. Rozhodně mě zajímá proč a kdo to udělal.

1 6
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.