Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Tak USA, jako jedni spojenci Ukrajinců prohlašují, že jim jde o to, aby se Rusko válkou s Ukrajinou co nejvíce vyčerpalo. Druzí (Francie-Německo-Itálie) zase, že Rusko nemůže být "poníženo", jinak řečeno nesmí "prohrát moc".

Všechny spojuje to, že mají sice plná ústa Ukrajiny, ale její osud je jim ve skutečnosti úplně šumák...

19 4
možnosti
VB

Naopak, Spojené státy jednají plně v zájmu východní Evropy, včetně Česka.

7 4
možnosti
BP

Macron to neumí. Dejte Zdechovskému Putinovo číslo.

14 4
možnosti
VP

Zdechovský a jeho bruselská slepota je čím dál horší ...

12 10
možnosti

Brusel, to je dnes především Německo a Francie. Jestli jste si nevšiml, tak autor kritizuje chování f r a n c o u z s k é h o prezidenta.:-P

10 0
možnosti
Foto

Nově vzniklá mnichovanská osa Řím-Paříž-Berlín-(Budapešť) preferuje především minimum vlastních obtíží, aniž si uvědomuje, že závislost na ruských surovinách si zavinila sama. Ještě chybí, aby si frantíci vyhlásili novou Vichy s vládou, oddanou Kremlu. Zajímavé je, že ve všech státech "osy" vládl na konci 30. let fašismus či nacismus.

Jaký ústupek by Macron navrhoval? A jak by chtěl zaručit, že úmluvu, ať je jakákoliv, bude Kreml dodržovat? R^

13 1
možnosti
PN

P55e66t92r 22N35e27m67e38c

23. 5. 2022 20:46

mnohem lepší je preferovat maximum vlastních obtíží

0 0
možnosti
Foto

Jak známe z vlastní historie, ústupky se dá dosáhnout protektorátu. Formálně to znamená být pod ochranou, ve skutečnosti ztratit svrchovanost a být v područí jiného státu. Kolik států světa však dnes může o sobě prohlásit, že nejsou na nikom závislé, že nemusí nikoho respektovat. Třeba ne přímo otrocky, ale jen na základě rozumné úvahy?

4 7
možnosti
HH

Ne každý je takový, že je schopen ze dne na den převléknout kabát a kopat za protihráče...ale někdo to umí tak nějak přirozeně...

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.