Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Moudrá slova!

Podcenili jsme hybridní válku ruské agresivní mocnosti, která byla vystupňována poté, co Rusové odmítli vstup do Evropské unie a do Severoatlantické aliance. A ruská hybridní válka ochromuje nejen Rusy ve své zemi, ale i občany celé Evropy, ale i občany po celém světě svým zvráceným alternativním myšlením!

Jediná pomoc tkví v úctě k pravdě a úctě k druhému člověku! Pokud tuto humanitu budeme šířit do světa, tedy i do Ruska, budou agresivní choutky ruských, imperialistických oligarchů oslabeny a zavládne mít alespoň v Evropě!

Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

:-)

5 4
možnosti
PD

P34e59t81r 45D48o94k37t72o50r

16. 5. 2022 14:08

S tou poslední větou si, asi , děláte legraci, že jo?;-D;-D To už jsme tu měli a víme jak to dopadlo :-/

4 11
možnosti
PD

P51e18t62r 53D55o53k36t27o18r

16. 5. 2022 13:14

Užiteční pacifističtí idioti žijící ve své bublině, mně až tak nevadí, no dobře jim tak ;-) Mně ale vadí neužiteční idioti, kteří způsobili to, že naši elektriku si kupujeme na lipské burze za násobné ceny, ruský plyn odebíráme od německých soudruhů, za tu, pro ně, správnou cenu atd. atd. To Vám pane Zdechovský jako nevadí?

8 14
možnosti

Mně více vadí, že svůj prospěch stavíte nad prospěch občanů celé Evropy! Vítězství Ukrajiny nad Ruskem přinese časem trvalý mír! Ostatní je zatím vedlejší! To by si měli uvědomit okamurovci a babišovci především!

:-)

13 2
možnosti
MS

Přesně tak. Takhle, jak je v textu článku u signatářů dopisu, se chovají salónní zabedněné pacifistické hyeny, nikoli skuteční pacifisti.

Jestli chtějí mír ať zanechají salónních keců a jedou rovnou do Kremlu vyjednávat. Tam je agresor, který prodlužuje válku.

15 1
možnosti
ZM

Moc dobře napsané R^. [UA]R^

9 1
možnosti
HH

Autor klesl opravdu hluboko. Vyvozuje závěry, až člověk žasne. A to nás zastupuje v parlamentu EU.

9 24
možnosti
PK

Že bych pana Zdechovského obdivoval, se říci nedá. Ale vzhledem k tomu, že ho kritizujete právě vy je jasné, že jste se v jeho příspěvku poznal a že je ten příspěvek napsán dobře.

To, že ho nejste schopen pochopit, mě ovsem nijak nepřekvapuje. Buďte ale v klidu. Já třeba také nechápu jak je možné, že nás v europarlamentu zastupuje soudružka Konečná. To je teprve skutečný bizár.

15 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Tome. :-)R^Tihle intelektuálové jsou potomci těch užitečných idiotů, kteří v osmdesátých letech minulého století volali po bezjaderné západní Evropě. Přičemž atomové zbraně na Východě je nezajímali.

16 2
možnosti
NP

Pane Zdechovský děkujiR^

13 3
možnosti
Foto

R^ Děkuji.

Je příznačné, že se tito aktivisté o dodávkách zbraní Rusku (navzdory embargu) nezmiňují. Asi tak neučiní ani představitelé našeho politického bizáru. Ani exprezinent Václav Klaus, ani Miloš Zeman, ani Ivan David nebo Kateřina Konečná.

PS: Když se občas podívám na twitterový účet europoslance Davida, nabývá dojmu, že 5tikoalice to s tím bojem proti šíření desinformací podněcujícími k nenávisti nemyslela vážně.

11 2
možnosti

David je psychiatr.

0 0
možnosti
PD

takových užitečných....je i zde plné diskuzní forum a blog. jejich blábol vždy začíná "já válku odsuzuji a jsem na straně Ukrajiny, ale..."

18 3
možnosti
ZZ

Samozřejmě, protože kdyby napsal že není, bude okamžitě přinejmenším ostrakisován.

;-(

0 11
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.