Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Procesy už se vlečou tak dlouho, že za chvíli snad už budou děti plnoleté a rozhodnou se samy kam je srdce táhne.

4 1
možnosti
AP

Nerozhodnou se samy. Už mají vymyté mozky a máma je pro ně naprosto cizí osoba ... Rozhodnou se podle toho, co do nich roky hustili ...

10 4
možnosti

J41a85k12u40b 51Š94o82l84c

24. 1. 2022 9:32

Pokud už je konec a žádná šance, pak by paní Michaláková mohla zveřejnit, na základě čeho byly děti odebrány a co jí bylo vyčítáno. Vzhledem k tomu, jakou práci nadále může vykonávat, nechápu z jakých důvodů jí mohly být děti odebrány.

9 2
možnosti
Foto

Šance stále je, v tom rozsudku je zveřejněno, že jí nic nedokázali a děti nevrátili kvůli medializaci. v textu jsou na vše odkazy.

0 0
možnosti
EK

Organizaci,kde vydával posudky o psychickém stavu dětí pedofil, nevěřím ani slovo.

13 3
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že stejná instance rozhodla mnohokrát proti norským úřadům (stejnou dobou rozhodl ve prospěch Slováků), rozhodně bych se neklonil k myšlence, že jde norským úřadům na ruku...

Myslím, že existuje dost materiálů, o kterých veřejnost neví a na základě kterých se soud rozhodl (může jít o velké množství nepřímých důkazů a indicií)...

Tahle mediální prohlášení, bez zveřejnění VŠECH informací k případu, jsou jen snahou naklonit si veřejné mínění.

21 4
možnosti
AP

Indicie JPP?

Soud by měl rozhodovat podle důkazů...

0 2
možnosti
MV

Celé vaší reakci se v Česku říká"mít máslo na hlavě". Jak jste se s tím vypořádal vidíme...

7 2
možnosti
LB

Pan poslanec se na této smutné kauze pořádně přiživil, kdo by o něm bez ní věděl? A jak je patrné, bude kauzu ždímat, co to jen půjde...

Přitom ředitel Úřadu pro mezinárodně právní ochranu dětí Zdeněk Kapitán, který byl obeznámený se spisy norského soudu, v roce 2015 řekl, že poměry v rodině Michalákových byly takové, že by možná k odebrání dětí přistoupily i české úřady. Podobně reagovala i bývalá ministryně soc. věcí Michaela Marksová, která po prostudování spisu uvedla, že paní Michaláková zdaleka neříká všechno.

Zpochybňování rozsudku Evropského soudu pro lidská práva panem Zdechovským je hodně ubohé. Stejně jako jeho návrhy na vyhoštění norské velvyslankyně nebo tvrzení, že účetní z Hodonína Michaláková je v Norsku učitelkou. Asi netuší, že ne každý, kdo je zaměstnaný ve školském zařízení, musí být zrovna učitelem, ve Skandinávii v těchto zařízeních zaměstnávají i pomocné síly.

14 4
možnosti
MS

R^

V bodě 5 bych jen dodal, že nekompetentní pokrytec Zdeněk Kapitán by měl rezignovat na funkci, které dělá ostudu.

Cituji: "Ano, umím si představit, že by v Česku skončil případ odebráním,“ řekl Právu Kapitán, který je s rodinou v kontaktu od roku 2011 a jednal opakovaně s norskými úřady."

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kapitan-michalakovym-by-deti-odebrali-mozna-i-v-cesku-270048

A takový nomen omen se chce najednou vyjadřovat na podporu Michalákové?

2 6
možnosti
ZZ

Pane Zdechovský - já vám věřím čím dál tím míň !!!

Používáte hojně demagogické a nacionalistické bláboly, kterými rozvracíte naši bezvýhradnou oddanost Euroevropskému systému, včetně právního, jehož jsme nedílnou a nerozbornou součástí.

Ano i vy sám jste dobře financován díky existenci EU, aniž byste si tuto skvělou doživotní odměnu zasloužil, protože naprosto podkopáváte internacionální duch EU a víru jejich obyvatel že co EU činí, to dobře činí.

:-P;-D

3 9
možnosti
RK

Zdenečku, zkus se dostudovat. Evropský soud pro lidská práva nemá s EU nic společného. Patří pod Radu Evropy, což je úplně jiné společenství. Nepatříš mezi ty bystré, ale nemusíš to dávat tak okatě najevo.;-)

8 0
možnosti
RK

Popřečtení perexu jsem se rozchechtal;-D

1 0
možnosti
AL

Kolik problémů by si lidi mohli ušetřit, kdyby se měli rádi, byli si věrní a nerozváděli se. Jak prosté...

1 0
možnosti
Foto

Tady dítě odebrali oběma rodičům s tím, že násilný je otec. Matce řekli, že když se s ním rozvede, dají kluky do její péče, protože se měla provinit jen tím, že je před ním "neochránila". To udělala a kluky nevrátili, ještě bez vysvětlení rozdělili a zakázali návštěvy.

Až pak Michaláková medializovala, kdy proti ní použili tohle. Odebrali jí rodičovská práva, otci je nechali.

5 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.