Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pan poslanec populista naskočil na lacinou vlnu nacionalismu, aniž by znal fakta o událostech v rodině.

6 0
možnosti
OU
RK

Jinak se mi moc líbí, že pan poslanec na nepohodlné argumenty reaguje pouze minusem. ;-)

5 3
možnosti

Nemaže nepohodlné příspěvky, což je skutečně plus

0 0
možnosti
RK

Jinak se mi moc líbí, že pan poslanec na nepohodlné argumenty reaguje pouze minusem. ;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
VZ

A tenhle štvavý pamflet je podle vás hodnověrný zdroj? Celou kauzu sleduji jen tak na půl oka. Ale jednu indicii vidím hodně závažnou. Kolem diskusí se často pohyboval pan Andrej Ruščák. Jakožto člověk, který v Norsku prožil dlouhá léta a tu zemi znal se všemi plusy i mínusy velice dobře, se v počátcích této kauzy Norska zastával. Postupem času se však jeho názory postupně překlápěly až se nakonec stavěl dost jasně proti praktikám BV a tvrdě je kritizoval. A třešnička na dort. S hleslem "návrat do svobodné země" se děti vrátil vychovávat sem. Člověk, který se tam rozhodně neněl zle a nemohl si stěžovat. Proč asi?

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 7
možnosti
TB

Paní Michálková je vrah, pane ýkvé?

0 0
možnosti
RK

Vaše zdrojování pane poslanče8-o je naprosto tristní. Neznám blogerská pravidla, ale jako seminárku by vám to omlátili o hlavu i na UJAKu. Okresní soud v Hodoníně na základě všech podrobností rozhodl.... a dáte tam odkaz na článek z aktuálně, kde se vyjadřuje pouze Chalánková. Tohle je naprosto typické pro celou kauzu.

14 7
možnosti
RK

Jinak i v tom mizerném zdroji jsem se pane europoslanče dočetl, že Hodonínský soud 3x návrh zamítl. Až když Krajský soud vyměnil soudce a soud k rozhodnutí zavázal, tak vynesl rozsudek. Osobně je mi divné, že soud se vůbec věcí zabýval. Děti byly v Norsku a otázka je, zda soud vůbec mohl zjistit jejich názor. Viděl bych to i na zamítnutí pro nepříslušnost. Ale faktem je, že neznáme podrobnosti. A ten zdroj vámi uvedený je úplně k ničemu.

1 2
možnosti
Foto

Pokud neznáme veškeré okolnosti, jsou diskuse na nic. :-/

21 1
možnosti

J45a40k14u93b 79Š77o73l76c

24. 1. 2022 12:19

Veškeré indicie už páter Knox sdělil.

0 0
možnosti
AP

Nestěžujte si. Vy podporujete instituce, jejichž součástí je i tento soud ...

1 12
možnosti
Foto

Toto je vazne detinsky komentar... jak od maleho ditete..

4 0
možnosti
Foto

Přiznám otevřeně jednu věc. Ať Vás vidím, kde vidím, v diskuzích televizní publicistiky, ve vstupech na kameru, v průvodu s transparenty uřvaného jako hlupáka politika...všude na mě působíte chlapecky a poměrně dost nevyzrále. Nemohu za to...:-)

8 14
možnosti
RK

Napsala jste to dost natvrdo. Po shlédnutí včerejší reportáže jsem nabyl podobného dojmu. Ta demonstrace s tlampačem byla opravdu síla.;-)

9 1
možnosti
Foto

Jak je to možné? Protože naše soudy rozhodují o dětech někdy dost šíleným způsobem.Jeden příklad pro všechny.Rodice týrali a zneužívali své dítě.Po odpykání trestu nebyli zbavení rodičovských práv a mají právo se s dítětem nadále stýkat a to i přesto,že dítě tento nuceny styk traumatizuje a nechce ho.Ublizuje mu a trpí.Takove rozhodnutí českého soudu je absurdní a zrůdné.V Norsku by se nic podobného nestalo...

13 1
možnosti
RK

Mohl bych naopak uvést příklady z praxe, kdy byli rodiče zbaveni rodičovských práv, aniž by byli odsouzení v trestním řízení.;-) To jen k Michalákové;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.