Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

http://deklaracelekaru.cz/index.php

0/0

Deklaraci lékařů k nátlaku na očkování podepsalo v tuto chvíli již přes 11.000 lékařů. Mimo jiné se v ní píše :

- Medicínský problém je v současnosti zneužíván k prosazování politických a ekonomických cílů za současného omezování svobody a diskriminování jedné skupiny lidí.

- Očkování nemá efekt na vytvoření kolektivní imunity

- Vyjadřujeme jasný nesouhlas s očkováním dětí pro převažující rizika nad benefitem a neznámé dlouhodobé nežádoucí účinky.

4 5
možnosti
ZB

Až na to, že zase samozřejmě lžete. Podepsalo to cca 100 lékařů. A už to je smutné. Těch 11000 je počet podporovatelů z veřejnosti.

4 1
možnosti
JK

J38a82n 96K69o14z35l59e42r

30. 11. 2021 9:23

Zdechovský, asi vám uniklo při vašem snění že v Portugalsku jsou lidi poněkud ukázněnější než lidi v Česku a dost možná také ineligentnější

1 3
možnosti
ZZ

Já bych ale také řekl, že většina těch u nás neočkovaných jedinců, bere svoje neočkování jako projev odporu vůči Babišovi, kterého si jaksi mylně spojili se zlem, proti kterému se musí bojovat.

:-/

2 0
možnosti
JB

J24a86n 71B26u69r88i94a36n

30. 11. 2021 9:09

No, on bude hlavně problém v tom, že u nás z covidu politici udělali politiku. Pročpak u nás boj proti pandemii (ne)řídí sám pan premiér osobně? Proč se Babiš třeba jmenoval vládním zmocněncem za očkování?

A opozice? Ta s tím, že se z covidu udělala politika, ochotně souhlasila.

Oč by byla situace snazší, kdybychom tu měli důvěryhodnou instituci v podobě třeba Státní hygienické stanice a tento boj by řídili odborníci. I politikům by to bylo nakonec daleko komfortnější, protože by nevole lidu za nutná nařízení padala hlavně na tuto instituci.

Vemte si, že taky nemáte rádi doktora, když vám při léčbě působí třeba bolest. Ale respektujete to, protože věříte, že to dělá pro to, aby vám pomohl.

Řeknete si to samé, když vás bude léčit soused Pepa, který nemá s medicínou vůbec nic společného? A politici jsou v pozici toho souseda.

2 2
možnosti
PM

P56a87v46e71l 40M22a38š17e91k

30. 11. 2021 8:26

Měl jsem vás za rozumného člověka, pane Zdechovský.

Co se s vámi stalo? Vy nevíte, že očkování je jen jednou částí jednoho ze čtyř pilířů v boji s virem?

Takže samotné očkování bohužel nic moc neřeší. Jak právě můžeme teď vidět na příkladu Portugalska, které má mnohem více nakažených, než očekávalo...

9 4
možnosti
DP

D38a57v17i15d 65P45e74c33a

30. 11. 2021 8:05

No jo, lidovec Zdecho. Vy jste ty vakcíny koupili, viď.

6 2
možnosti
PK

Národy jsou naprosto odlišné, NELZE postupovat stejně. Portugalci jsou zřejmě národ vyděšený, poslušný, ochotný se omezit. Češi jsou národ preferující svobodu, neřešící nemoci či smrt, a zcela neposlušný a neochotný se podrobit příkazům. Z toho důvodu není možné postupovat stejně. Tady se prostě s epidemií vypořádáme jinak, přirozeně, a žádné nařízení fungovat nebude, protože jej lidi nebudou dodržovat, nevezmou si jej za své.

0 4
možnosti
PK

BTW situace v Portugalsku je stejná, začíná tam také nastupovat delta-vlna, ale trochu později. Pouze následky budou menší, protože očkování tlumí nežádoucí příznaky.

1 3
možnosti
PD

P48e38t20r 75D98o52k25t30o19r

30. 11. 2021 7:39

Pane Zdechovský, nesleduji epidemiologickou situaci v Portugalsku, ale napadá mě, jestli to nebude právě politickou situací. Cokoliv udělala končící vláda, to bylo okamžitě bombardováno tak zvanou demokratickou opozicí;-) např. jeden z výroků budoucího premiéra: Petr Fiala 21. 8. 2020: Opatření jsou nesmyslná a zbytečná. Není žádný důvod pro to, aby se plošně zaváděly roušky. Toto říká řada odborníků. Čísla jsou pozitivní. Nejde o počty nakažených, ale o počet lidí, u nichž má onemocnění vážný průběh, jde o smrtnost. Všechna tato čísla jsou lepší a lepší! A vláda přichází s plošným opatřením, které všechny otravuje. Takže se ptám: Proč? Komu to slouží? A čeho tím vláda chce dosáhnout? Ochrany zdraví určitě ne.

Takže se neustále vytváří dva tábory proti sobě " bojujících lidí. A nepolitických osobností se zapojilo taky dost. namátkou Geislerová, Šmucler, nově i Landa. Pak pro připomenutí a oslava demokratických stran na Karláku na počest vítězství nad pandemií.

Ale teď bude vládnout vaše vláda, tak doufám, že přiložíte ruku k dílu, přestanete polarizovat společnost a počet očkovaných přesáhne 100 %. mmch já očkovaný jsem, od včerejška zaregistrovaný na 3 dávku....

6 0
možnosti
LK

Protože ne všechny věci jsou tak jednoduše presaditelne. Národ je to podobný leda množstvím obyvatel, jinak podobnosti končí.

4 0
možnosti
Foto

Mate namysli, ze jsme meli nechat vsechny promorit a bylo to ... zrejme ano ;-)

2 0
možnosti
MC

Klid pane Zdechovský, máme pana prof. Válka...Myslím, že to co říká nepobírá 90% posluchačů....:-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.