Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně to, pane Zdechovský, připadá jako záhadným způsobem se šířící infiltrace něco a la toxoplasmoza, kdy se na první pohled inteligentní a kvalifikovaní lidé zříkají zatím jediné známé možnosti ochrany před fatálním průběhem onemocnění Covidem - ale asi to tak má být, o takové možnosti redukce lidstva, byť nepřímo, uvažoval Malthus ... :-(

0 0
možnosti
Foto

Co znamená, že "tento amatérismus na ministerstvu skončí"? Že budou ti lidé, kteří očkování nepotřebují, k němu nuceni profesionálně a ještě tvrději než dosud?!

0 0
možnosti

Koncem léta jsem si udělal malou soukromou anketu o očkování.

Výsledkem bylo, že očkovat se dali především příznivci ANO, KSČM, ČSSD, KDU, starší lidé a ti co měli z Covidu strach - např. někdo v rodině jej měl, či někdo měl nějak oslabený organismus svůj, či svých blízkých.

Odpůrci byli zejména skoro všichni mladí do 30 let a velký počet lidí ( do cca 50 let ). Mezi odpůrce z politického spektra vynikali přízni Trikolory, Svobodných, Pirátů, SPD, ale částečně i STAN a ODS a TOP.

Mám dojem, že jakákoliv kampaň už nemůže výrazněji pomoci k vyšší proočkovanosti.

K vyššímu očkování pomůže jedině strach, protože násilí na neočkovaných je nepřípustné.

;-)

1 0
možnosti

tento pan zivym dokladem toho, ze "mlceti zlato" by meli mit v KDU jako svoji mantru....

co udelal pro zvladnuti epidemie on? co zajistil v EU? co vyjednal? kde pomohl?....jedine co umi je "drzkovat" a za to je placen az kralovsky....mel by vsak mit na pameti, ze dalsi volby do EP se jiz blizi....

2 0
možnosti

Ano, bez kampaně by tady žádný švindl s kovidem nebyl. Lidi, jenom se nenechejte očkovat, beztak to děláte jen na nátlak podvodných vlád. Kde je lidovecký slib o protilátkách v krvi občanů?

1 0
možnosti

Pane Zdechovský, peněz za tu dřinu v ojroparlamentu nerete až to pěkné není. Nikdo Vám nebrání vložit část svého " výdělku" do kampaně za očkování a něco pro to udělat. Už je po volbách, takže oni to dělají blbě, mělo by se, myslíme si, odložte do šuplíku a už něco dělejte!

3 0
možnosti

Stačí jeden recept od staré opo a nové po... stačí jeden...Odpovím za Vás...Je jich několik, ale to musíme mít odpovědnost. Asi tak by byla Vaše odpoveď,že?...Kolikrát jste vystoupil v TV třeba u Moravce a řekl pojďte se očkovat...Kolikrát demoopo vyzvala své voliče? Zamyslete se než něco napíšete.

4 0
možnosti

I62v58o 71V70y27m10ě17t54a60l

2. 11. 2021 16:18

Nevím do koho bude tento pán kopat až se vymění vláda a budou tam opoziční chytrolíni. Teorii mají zvládnutou tak uže jenom zbývá to předvést v praxi:-)

4 0
možnosti

P39e86t77r 34P51r36o83k30o22p

2. 11. 2021 16:09

Omylem karma....

Mozna si, pane, prectete prohlaseni MUDr. Valka, ministra zdravotnictvi v aspiraci. Slyseli jsme tady spoustu chtrych reci a kritiky, ted to vypada, ze si vlastne petiprst nevi moc rady... Teda krome hadky o piratsky stan. Tam maji nazor vsichni.

6 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.