Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pane Zdechovský, měl byste vědět i něco jiného, než co tvrdí MZ ČR: v českých nemocnicích je s covid-19 cca 200 pacientů z téměř 11 mil. obyvatel - je ospravedlnitelné podle Evropské úmluvy o lidských právech kvůli tomu držet v "pandemic. stavu" většinu občanů, jimž covid nepůsobí zdravot. škody? Podle oficiál. systému informací k infekč. nemocem máme průběžně zhruba polovinu pacientů v nemocnicích očkovanou. Podle švédského zdravot. úřadu za dva letní měsíce měli z poloviny na JIP plně očkované. K tomu chcete násilím donucovat občany, kteří jsou ochotni převzít osobní odpovědnost, žít opatrně, ohleduplné k okolí - jen mají výhrady k vakcínám, u nichž závažné zdravotní komplikace bohužel nejsou výjimkou, podle zpráv německého Institutu P. Ehrlicha výskyt některých komplikací po očkování ve vztahu k určité mladší skupině je vyšší než ve všeobecné populaci za rok (např. mladí muži do 30 let po očkování se zánětem srdce).

6 2
možnosti
Foto

Ministerstvo hlásí počet 1503 haktuálně hospitalizovaných s covid. (zdroj: https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19)

Mohla byste prosím dát odkaz na Váš pro počet pouhých 200 hospitalizovaných?

Rozdíl mezi Vašimi a oficiálními údaji je hodně velký. Asi by bylo vhodné zjistit, kde ten rozdíl vzniká.

2 0
možnosti
MK

Myslím, že tu kampaň přeceňujete. Dnes hodně lidí odolává i brutálnímu nátlaku. Myslíte si, že měkká kampaň by nich měla úspěch?

Já si naopak myslím, že čím silnější kampaň, tím větší odpor vyvolává.

10 0
možnosti
Foto

Ne, vidím rozdíly v různých státech světa.

0 1
možnosti
Foto

Když si člověk něco umane, těžko s tím něco udělá jakákoliv kampaň.

10 0
možnosti
Foto

Ale mohlo jich být minimum.

0 4
možnosti
VB

Vážený pane: pozitivně otestovaný ještě neznamená, že jde o nemocného či infikovaného, zčásti jde o falešnou pozitivitu (s nekvalitní laboratoří), zčásti jde o infikované s nepatrným množstvím viru, kteří někdy nejsou infekční vůči druhým. Chcete donutit k vakcinaci milióny Čechů, z nichž mnozí už covid-19 prodělali, akorát se jim právně neuznávají protilátky? Proč jim nedáte možnost mít test na protilátky aspoň s platností 3 měsíce jako v Rakousku? Nyní to chystá i Švýcarsko. Dánsko a Norsko uzdravené z nákazy neposílají do karantény 12 měsíců, pokud nemají příznaky. Nutíte lidi k "dobrovolnému" očkování hrubým nátlakem s rizikem i někdy závažných zdravotních komplikací. Nechte lidem jejich osobní odpovědnost za sebe i své okolí, většina lidí ví, jak s dozvuky viru žít. Na JIP máme stabilně celý říjen jen kolem 200 pacientů, zpravidla jde o seniory s více nemocemi. Zčásti tam jsou i ti očkovaní.

3 0
možnosti

Přiznám se, že rozebírat u nás Rumunsko a Bulharsko mi přijde zbytečné.

3 0
možnosti
PD

P87e16t59r 24D48r34a18p41a82l

1. 11. 2021 10:00

a jak byste si tu kampaň představoval. osobní návštěva ministra zdravotnictví a premiéra u každého odpirače s dárkovým košem v ruce? kdo se očkovat chtěl, ten dávno je. kdo se nechtěl, toho nikdo nepřemluví

17 2
možnosti
Foto

Třeba tak, jak běží v řadě státech na světě.

0 2
možnosti
HH

Ne pane poslanče, za to může netestování očkovaných, kteří to roznáší stejně, jako neočkovaní. Byl bych zvědav, co by jste psal, když by bylo naočkováno 100% a vir se tu vesele proháněl dál.

8 0
možnosti
Foto

Nejde o roznášení. Pokud očkovaný roznáší již nefunkční virus, tak je to OK.

1 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.