Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R78a23d54i89m 66K85a40l43a89s

1. 11. 2021 22:09

Tak nějak si představuji populismus. Na jedné straně slýchám, jak je občan uvědomělý, jak má mít všechny svobody a práva a pak přijde jakýsi politik a prohlásí, že toho svobodného občana nikdo nedovedl za ruku k jehle, která mu vpíchne vakcínu...

Kdy se někdo přihlásí a řekne, že takhle to skutečně fungovat nemůže... Opravdu nelze žít v této nesmyslné schizofrenii.

7 0
možnosti
JV

J26o69s65e25f 28V69í33t45e69k

1. 11. 2021 20:42

To je teda zajímavý, že když se v Lotyšsku naockovalo 50% lidí, proč je tam teda nejhorší situace od začátku Covidu, když nebyl očkován nikdo...

1 0
možnosti
JZ

J14a71n 49Z57í25d73e89k

2. 11. 2021 6:44

Nemůže to být tím, že ten vir postupně mutoval? A že kdyby současná varianta byla už na začátku, tak by to bylo podstatně horší?

0 0
možnosti
MM

Je to marný, očkování nás zbavilo historicky mnoha hnusných nemocí, ale je to jako hrázet hrách na stěnu. Vidím také vinu v opozici, která se stavěla negativně ke všem opatřením.

6 1
možnosti
AK

Tak jsem zvědavý,co nám bude ta nová pětikolka předvádět a kolik bude lidí umírat za jejich působení.Když házely vinu na Babiše za těch 30 000mrtvých,ale už nikdo neviděl,že zato mohl celkový sistém pomalého rozhodování a opozice byla proti všemu dobrému co chtěl Babiš udělat..Zadruhé bylo asi potřeba pročistit zařízení od důchodců a uvolnit tak místa pro druhé.Dnes bylo uveřejněno,že umřelo tolik a tolik lidí ve věku nad 79let!!!A zadalší se posílaly zdravotníci z nemocnic,kteří byli ve styku z nakaženými,tak to už byla ta chyba systému.

0 0
možnosti
Foto

M49i37l34a63n 31S96u79t10a

1. 11. 2021 18:40

pane Zdechovský, častěji s Vámi souhlasím, tentokrát si myslím že jsou lidé které žádná očkovací kampaň na světě nepřesvědčí, ba právě naopak... co se nové vlády týká, stejně jako Vy se už těším na ministra Válka a jeho gejzír myšlenek a neotřelých nápadů v boji s covidem... zatím to vypadá skvěle, je vidět že to pánové vzali za správný konec, místo současných 13 ministrů budeme mít 17;-D

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/fiala-pribudou-dva-ministri-bez-portfeje-40376597

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor. Bohužel hrají velkou roli dezinformace a strach z neznámého. Určitě to bude složité, ale nesmíme to vzdávat. Co se týče těch ministrů, tak nová ministerstva nevzniknou, jen je potřeba se zaměřit na digitalizaci a IT a přípravu českého předsednictví, ať není ostuda. Stále ještě současná vláda v těchto otázkách podstatně zaspala. To musíme napravit. Hezký den.

0 2
možnosti
JP

To jsou tady kecy, pane Zdechovský... Jestli se chcete nakočkovat, nakočkujte se. Jednou, ... pětkrát, padesátkrát, jak je libo. Ale nutit kohokoliv do experimentální vakcíny je hnusné.

6 0
možnosti
MV

Zvlast po vsech tech slibech, po neustavne vyhlasenem nouzovem stavu ,,Ale my jsme se rozhodli pro vase dobro jeste..." a podobne.

Jestli chteji povinne ockovani, at ho naridi a prestanou si hrat tady tu hru na dobrovolnou povinnost.

4 0
možnosti
PN

P65e29t33r 59N31e50m80e23c

1. 11. 2021 17:19

Skutečné počty očkovaných jsou navíc ještě menší, protože v obou zemích navíc kvete trh s falešnými očkovacími certifikáty... No nevím, proč počítat procenta z falešných certifikátů, je snad jednodušší spočítat kolik certifikátů vydalstat oficiálně.

0 0
možnosti
MV

Nejsem Bulhar. Ale u nas staci mit znameho v ockovacim centru, ktery vas zanese do systemu. Nasledne dostavate oficialni certifikat. No a kdyz si takovych kamaradu/klientu naklika denne deset, tak ve 150 realne ockovanych poznat tech 10 proste nepujde. Stat pak nema jak si vzit ten oficialni pocet.

Nebo jsem vas uplne blbe pochopil?

2 0
možnosti
MK

No jo, zase strašení místo řešení. To by gen. Zdechovsky nebyl sám sebou. Mimochodem víte proč generál? Protože se vyjadřuje vždy po bitvě. Sám nemá vlastní názor, svůj projekt. Cizí vždy strhá.

5 1
možnosti
Foto

Nechal jsem se očkovat a mám potíže které jsem před tím neměl. Je mi 76. Kdyby se rozhodoval dnes a vidím ten nátlak ,tak do toho nejdu. Můj recept na zdraví : střídmost a denně aspoň 5 km chůze.

7 1
možnosti
VG

Až Vám bude osmdesát, budete mít potíže, které jste v 75 neměl.o

0 0
možnosti
ZB

Takže začal bych u zdravotních ústavů neboli hygien. Protože v předminulém týdny v třídách obou našich dětí došlo ke kontaktu s nakaženým žákem v jednom případě a učitelem v druhém. Škola to věděla a nebyla schopná kontaktovat hygienu. Ta první kontakt se školou navázala 8. po pozitivním testu v prvním případě a 7. po pozitivním testu v druhém.

Jinak řečeno až po době , kdy by měli být kontakty v karanténě. Kontakt proběhl jen se školou. Již né s kontakty nakažených. Pokud trasování ani v 5 vlně nefunguje nemůžeme čekat dobré výsledky a je naprosto jedno kdo je ministrem zdravotnictví.

A dokonce ani nevadí, že strany 5koalice se odpovědnosti bojí a současná opatření bojkotují , pod heslem čím víc mrtvých tím meně Babišových voličů.

1 1
možnosti
MV

Prvni vlna, kolega (rizikova vekova skupina) hodinu v kancelari s druhy den pozitivne testovanou. Hygiena? Neee, normalne do prace, kdyby vam nebylo dobre, volejte obvodaka a ten vas posle na testy.

,,Ale ioni nenosi ty rouské, tak situacja je spatne".

Kaspari.

0 0
možnosti
VB

Těch 200 pacientů máme na JIPkách, ale ať jde o ně nebo o 1500 na standard. lůžkách, ředitelé nemocnic (např. FN Brno) potvrzují, že hlavní příčinou přijetí k hospitalizaci bývá zhoršení jejich jiných nemocí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.