Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Už brzy uvidíme, jak se to má dělat ...;-D

9 0
možnosti
RK

R28a94d74e66k 32K77o86h94u90t

2. 11. 2021 15:28

Tak pan Válek již opoziční rétoriku dost pozměnil. Jediné co chce změnit tak že bude straaaašně moc přesvědčovat a nikoho nebude k ničemu nutit. Jinak již má stejný názor jak současná vláda na ten boj proti covidu. Ale pan Fiala a paní Pekarová jako hlavní mluvčí koalice SPOLU mu to určitě vysvětlí, že vláda dělá vše špatně a oni (nová vládní koalice) budou dělat vše správně.

1 0
možnosti
RK

R29a66d32e98k 24K59o69h10u26t

2. 11. 2021 10:30

Pane Zdechovský.

Chci konečně vidět řešení které je účinné. Zatím jen čtu že vláda vše dělá špatně, a opozice by to dělala dobře. Třeba že by donutila obvoďáky k očkování. No já mám info jen o dvou, ani jeden neočkuje proti covidu a ani o tom neuvažuje. A jeden radil švagrové, aby si před třetí dávkou nechala změřit protilátky. Ale už jí jaksi opomněl říct, kolik je ta hranice, kdy ano a kdy ne... Švagrová má 76 let...

Jo a jak vidíte přesvědčování těch co na očkování kašlou a věří různým informacím o tom, jak je očkování škodlivé, jak nepomáhá a naopak posílá očkované do nemocnic a márnic v mnohem větší míře než neočkované? Např. váš spolubojovník v zatím opozici pan Dostál z Pirátstva je antivaxery velice oslavovaný, jak na svém profilu zveřejňuje informace z UZIS a jak je předává analytikům, kteří pak o tom píší blog...

Takže pane Zdechovský, jaký je váš konkrétní návrh na řešení situace, na rychlé snížení počtu lidí v nemocnicích? Třeba jak píší někteří, nechat seniory svému osudu, stejně již mnoho let na tomto světě nebudou? Jak chcete přesvědčit "odborníky" z netu, kteří se nenechají očkovat ani za zlaté tele?

A ještě k těm 400 000 neočkovaných seniorů. To nemají všichni z nich již nikoho, kdo by je na očkování zaregistroval a odvezl? Např. Třeba i ten obvoďák zaregistroval a zařídil převozní sanitku, když jsou ti lidi nepohybliví? A včera byl rozhovor s paní s kyslíkovou maskou na obličeji, která nyní litovala že se nenechala naočkovat. Napřed říkala že si nechala poradit, aby na očkování nešla a po dotazu kdo že jí to poradil, tak se zarazila a řekla že nikdo, že to bylo její rozhodnutí.

11 0
možnosti
JP

Pane Kohut, nevíme o vlivu očkování na zdraví a počty lidí v nemocnicích. Průměr zemřelých lidí započítaných na novou chorobu za říjen (vztaženo na 1000 obyvatel na 1 den): Česká republika 1,0; Izrael 1,3; Británie (bez opatření) 2,5. Oficiální názor znáte z TV či odjinud:"Tzv. vakcinace pomáhá".

Údaj cenzurovaný, který byl zaslán k žalobě k mezinárodnímu soudu: Zemřely miliony očkovaných a stamiliony trpí na vážné choroby po očkování.

Přitom nemoc lze léčit známými postupy, nemocní jsou bez léčby v nemocnicích (Hamplová).

0 0
možnosti
JK

J58a83n 56K59o89z28l23e67r

2. 11. 2021 10:15

Nevím kdo a jak Vás dosadil do EU ale od té doby patříte spolu s Bartošem a Piráty mezi největší škůdce naší republiky, Vaše nenávistné komentáře ke všemu co tato vláda udělala jsou za hranou občana této země, je vidět že za 500 tisíc se Vám v Bruselu skvěle chrochtá ostatně nejenom Vám

10 0
možnosti
JT

J21i47r10i 88T73r84n11k42a

2. 11. 2021 10:12

Tedy pane Zdechovský, jako vždy s Vámi musím nesouhlasit. Neshazujte neustále vládu, tak udělala v dané situaci maximum. Očkovací kampaň byla dostatečně viditelná, perfektně zorganizovaná. To, co jsem mohl vidět např. v očkovacím centru v Č. Budějovicích, byla absolutní profesionalita. A ten, kdo se chtěl nechat naočkovat, nebylo nic jednoduššího než se registrovat a okamžitě přišla pozvánka. Zvládla to i má skoro devadesátiletá matka. Jako selhání vidím spíš jednání opozice, ke které řadím, a to se neuražte, i Vás jako politika za KDU.

5 0
možnosti

M29i57r47e86k 76Ř38í76h70a

2. 11. 2021 8:27

Nevím autore, jak probíhala v zemích které zmiňujete v článku, ale tady o prospěšnosti očkování "jedou bomby" každý den. A to už několik měsíců. Bohužel tu jedou "antibomby" různých anesteziologů, zubařů, zpěvaček a flákanců, kteří šíří informace od neúčinnosto očkování až po ty, že po očkování určitě zemřu (v Evropě už prý umřel milion lidí po očkování). A tyto dezinformace šíří i imunologové a další lékaři. Takže velké procento lidí se prostě nenechá přes jakoukoliv kampaň k očkování přesvědčit. I vláda k tomu přospěla a stejně tak opozice. Teď se nechá pár tisíc lidí naočkovat, protože chuť na pivo je silnější než dezinformace, ale pokud nepotáhnou všichni za jeden provaz a to hlavně lékaři a politici nic se nepodaří. Mě je osobně jedno kolik neočkovaných onemocní a zemře, je to přirozený výběr, ale Ti sebou strhnou i dost odpovědnějších občanů. A na ty je třeba použít tvrdší metody, čili neočkované nikam nevpustit krom obchodů a zaměstnání (pokud si očkování nevyžádá zaměstnavatel jeho věc) a to na dobu nezbytně nutnou. Cestou zemí jako Británie nebo Portugalsko se nevydáme dřív, dokud proočkovanost nestoupne přes 80 procent.

4 3
možnosti
RW

R93o68m36a26n 47W66a39l81a

2. 11. 2021 9:11

Můžete uvést kolik lidí z očkovaných se nechalo očkovat pouze a jen pro ochranu svého zdraví ? Podle mne to nebude ani polovina, takže lidé kteří to udělali jen proto aby mohli mít přístup všude a jezdit na dovolenou jsou mého pohledu stejně "nezodpovědní" jako neočkovaní - jak uvádíte.

3 1
možnosti
JF

A jak ty nakažené, co mají příznaky, léčí? Stejně jako u nás? Tj. jděte domů a nikam nechoďte?

Kdyby to celé nebyl jen obří podvod, tak by lidi neměli důvod nevěřit "odborníkům".

4 2
možnosti
RK

R45a12d87e77k 32K14o32h16u75t

2. 11. 2021 10:41

A jak je chcete léčit? Myslíte že to všem doktorům přikázala vláda lidi posílat domů? Myslíte jako že všichni s příznaky by měli ležet hodinu na kapačkách? Jsou na to kapacity? Nechají si covidoví antivaxeři něco pokusného narvat do žíly? A nebo se budou krmit čímsi proti hlístám pro koně? Když jsou proti všemu cizorodému v těle?

2 1
možnosti
MB

Neúčinná a neviditelná kampaň? Ale no tak. Tečka byla vidět všude. V novinách, v reklamách na internetu, různě po "reálném světě". Snad kromě Robinsona na pustém ostrově ji musel vidět každý.

Naše vláda hlavně selhala v očkování seniorů. Zůstává nám 400 k neočkovaných. Pokud pomineme ty, kteří opravdu nechtějí, jak se vrchnost postaví k těm, kteří nemají možnost navštívit očkovací centrum, hlavně k těm obtížně pohyblivým? Tady vidím selhání.

A selhání vidím i ve statistikách, které díky tvrdohlavosti politiků neberou v potaz lidi, kteří se s kovidem setkali a mají přirozenou imunitu, přestože nebyli evidováni pomocí PCR testů. Dogmatické neuznávání protilátek nám ty statistiky pěkně mrší, i když chápu, proč...

4 0
možnosti

Kampan tu byla a byla hodne intenzivni. Proc nepresvedcila vice lidi? Nemam to nicim podlozene, ale tipl bych si, ze hodne lidi odradilo slozeni vlady. Kdyby kampan vedla rozumne duveryhodna vlada, myslim, ze by proockovanost byla vyssi

Nicmene, ted uz je pozde a vladu prevzali emoce, tudiz jakekoliv argumenty jsou jen hazenim hrachu na zed. Kdo se rozhodl, svou viru uz nezmeni

1 6
možnosti
AK

p.Pavel,kdyby byli rybníky,tak nepotřebujeme ryby.Rybníky jsou,ale ryby jsou u nás 3x dražší než kdekoliv jinde.K věci:naše vláda nebyla schopna uzákonit povinou očkovací kampaň.Tak že kde máme hledat viníka?Tak buď selhalo celé MZ a nebo celá vláda,která se bálá něco proto udělat.Jenže by asi zainteresovaní jedinci nic nevydělali,tak to muselo dopadnout jak dopadlo.A zadruhé: do čeho strčí EU prsty,tak to stojí za prd a je to na dlouhé lokte.No když se člověk zamyslí,tak zjistí,že není kde hledat,neb každý kdo o tom něco věděl,tak plácal samé hlouposti.Tak čemu máme potom věřit??

2 1
možnosti
Foto

Chyba je v socialistickém systému a jak teď z toho ven? EU nakoupila spoustu vakcín za spoustu peněz, tak se nechte naočkovat, ať je nemusíme vylít. EU se chlubí povinným zdravotním pojištěním, aby se najednou zjistilo, že s tou zdravotní péči pro každého kdykoliv to není tak horké, plaťte, ale možná nebude kapacita, jak z toho ven? Řešení se vždycky najde, osočíme nejdříve státy, že mají neviditelnou kampaň, bez ohledu na to, jestli je to pravda nebo není. Pak osočíme občany, že nejsou dost zodpovědní, já bych byla klidná, v socialistickém evropskounijním systému se vždycky najde někdo, koho můžete osočit a tím se vyvázat z vlastních chyb. Zlé jazyky tvrdí, že EU objednala vakcíny i pro rok 2023, to už bude chtít opravdu viditelnou kampaň, aby se jich dokázala zbavit. ;-D

5 4
možnosti
KS

O kovidu je všude tolik informací, že snad každý pologramotný člověk ví, o co jde a že je možné se očkovat, jaká je účinnost a že to chrání před hřbitovem, ne před nemocí. Nesváděl bych to na vlády. Medvědí službu tady dělají především lékaři. Když je někdo vystrašený, tak ho nezajímá, že sto doktorů říká, že je to bezpečné. Zajímá ho ten jeden, který tvrdí, že je to nebezpečné.

12 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.