Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

rozdíl v ceně:

stačí se podívat na cedulky u oblečení. Kupoval jsem 2 košile a kalhoty. Rozdíl 3x 50Kč oproti zemím s eurem :-/. Takže příště pojedu nakoupit do Rakouska, mám to blíž jak Brno a ještě ušetřím

0 0
možnosti
JV

J85a72n 46V95ě45r58n85ý

20. 9. 2021 13:58

Rozdíl 150,- a to vám jako za cestu kamsi stojí? Jinak teda já v Rakousku osobně nejvíc pozoroval jak je tam draho. Podobnou zkušenost mám třeba i z Frankfurtu.

0 0
možnosti
LK

L16u88b80o58š 70K97r85i72m87l

20. 9. 2021 11:53

Vážený pane poslanče, když se k něčemu vyjadřujete, tak si nejprve nastudujte danou problematiku. Srovnávat ceny mobilních dat nelze jen podle ceny a případně propagované rychlosti. Na cenu dat má největší vliv pokrytí území a toto není v žádném srovnání, které jsem měl možnost vidět, neviděl. Nehodlám obhajovat cenu dat v ČR, když nejsem schopen srovnat pokrytí, rychlost a cenu dat. Vaše kopání do kohokoli je už takový kolorit stejně jako lži ministra Havlíčka.

2 6
možnosti
VB

protože se máme, dobře, proto je máme jedny z nejdražších, mám data a volání za necelý 4 stovky a jestli je má Němec za stovku mně je úplně jedno, nebudu kvůli tomu ze sebe dělat pitomce

0 0
možnosti
Foto

To je přece jasné, za to může Brusel a Kalousek! ;-D

4 1
možnosti
TB

A proč by do toho měl stát vůbec zasahovat? Ty doby, kdy stát určoval ceny jednotlivých výrobků a komodit jsou naštěstí pryč....

0 0
možnosti
Foto

A kdo tu tedy nechce na trh pustit dalšího operátora?

7 0
možnosti
PD

Babisova vlada a jeho ucast v ceske politice vubec je nejvetsi problem, jaky jsme si mohli za poslednich 10 let vyrobit. A vypada to na dalsi prodlouzeni. No chceme mit STBaka predsedou vlady, mame ho. Jeho sliby nebudu vubec komentovat. Dela jen to co mu osobne vyhovuje za nase penize. A jeste si je presouva do sve kapsy! Je to nejvetsi porevolucni nehoraznost! Nema to zadne srovnani!

12 3
možnosti
JK

Babiš to zařídil, nejen data, ale dnes téměř vše (potraviny, materiál, služby) je dražší jak v okolních zemích. Na týdenním nákupu v Polsku ušetřím 1000 Kč i více + výběr a ceny oblečení a stavební materiál ve zlodějských Čechách nekupuji. Ověřit si to na internetu je snadné.

První věc je dostat od válu ty co podporují domácí kartely a pak někoho odvážného, kdo ty kartely rozseká. Kdo vlastní největší kartel není tajemstvím.

14 0
možnosti
LH

Tak momnet, když ekonomika stoupala, tak všichni "správní" blogeři psali že je to navzdory vládě a že vláda má na tom nejmensí podíl, když jde ekonomika dolů - tak hle může za to Babiš....divné;-D

4 3
možnosti
LH

Pokroucený trh EU - co s tím pane poslanče uděláte?;-D

3 3
možnosti
Foto

no, když v Polsku, nebo v Německu nakoupím levněji než u nás, tak asi chyba bude jinde, než v EU.

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.