Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"EU nepotřebuje další byrokratickou instituci!"

Nepotrebuje, stačí keď sa zbaví postkomunistických štátov.

1 0
možnosti

R^

U nás v Česku se rozmnožují počty dobře placených úředníků bez skutečné práce, že pomalu už u nás nemá kdo pracovat. Byl bych rád, kdyby to nepostihlo i Evropskou unii!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Redukce a růst efektivnosti institucí EU, stejně jako omezení aktivismu, je jedinou možnou záchranou.

0 0
možnosti

Stačí zachovat dozor nad demokratickou dělbou moci a nad svobodou strážců demokracie! :-)

0 0
možnosti

Jsem přítelem EU, zejména krátce po r. 1989. Držím názor - jiná cesta nebyla. To jsme ovšem vstoupili do organizace, "cosi jako EHS"! Nelze nevidět, už je to spolek zcela jiný! Kam vlastně směřuje ... ?

Prvky zřizování komisí, klasika. Tak to bude lépe. Bude kontrolovat. Otázka se nabízí samotná - A kdo bude kontrolovat tu kontrolní? A co dělá Komise, pro rušení komisí, byrokracie? Jourová to určitě vidí zcela jinak ...

Nechápu ovšem, proč se EU chce zahubit sama? "Zeleným údělem", zrušení motorových aut do r. 2035? Plyn jako palivo se neuznává, o jádru ani nemluvě? K čemu se budoval Nord Stream? Proč si moje dcera, rychle kupuje nové auto na benzin, bez hybridů? A proč já poctivec chalupář, vlastně měním nový, plynový kotel?

Proboha. kam se to řítíme? Právě nyní, jsme na vlně 13 letého dražování + rekordní inflace. Po zavedení opatření dopadneme jak? Vždyť to vše směřuje k "Selským bouřím". O přiskakování % rádoby národovcům, ani ne,mluvě ! ... :-)

7 1
možnosti

Musíme být aktivnější v politické práci ve strukturách Evropské unie! :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS