Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I87v86o 56P74a37v87e53r24a

7. 9. 2021 6:47

To už zase budou volby?

7 0
možnosti
Foto

parlamentní ano, mně ale vyprší mandát až za 3 roky ;)

1 0
možnosti
Foto

Celý svět je slepý jenom vy vidíte jasně. Gratuluji ;-)

3 2
možnosti
FF

Celý svět? Kdo jiný než EU a Kalifornie tak bezhlavě prosazuje elektromobilitu?

3 1
možnosti
VZ

Moc hezky napsáno. Palec nahoru. Zelení pošuci sice budou vyvádět, ale s tím je třeba počítat. Stále platí to, co o takových říkával ještě na vejšce kamarád, který byl ze Sovenska a to, že turbirohov treba kakať. Ono tam samozřejmě bylo jiné slovo začínající na "s", ale to by tu neprošlo.

2 0
možnosti
JP

To ukáže čas....Ale lepší nějaká cesta, než přešlapovat na místě a pěkně po česku remcat. Jste obyčejný populista, který se chce svézt na vlně hlavního českého proudu. Titulek "elektromobily jen pro bohaté" hovoří za vše. Aby se "chudí" měli lépe, mohly by se třeba zrušit katalyzátory v autech nebo veřejná kanalizace, to také něco stojí.

4 5
možnosti
VZ

Ne to neukáže. Tedy pokud se nestane zázrak v oblasti jak akumulace, tak i výroby a distribuce elektřiny. Chápu, že pro zelené pomatence jsou fyzikální zákony sprosté slovo, ale nic to nezmění na tom, že prostě platí. A nedají se přehlasovat nebo novelizovat.

11 1
možnosti
RK

Již několikrát jsem četl, že většinu zásob surovin pro baterky (a nejspíš i těch důležitých pro moderní elektromotory) má pod palcem Čína. Takže podpora elektromobility - mj. podpora závislosti na Číně.

3 1
možnosti
MB

Ve vývoji jsou i jiné technologie akumulace ....

1 0
možnosti
KC

Pěkně napsané, ale co z toho, když proti Zelené bídě (Green Deel) vystupují otevřeně a systematicky jen jedinci z řad politiků, ať z našeho Parlamentu, nebo Europarlamentu. Z politických stran je otevřeně pro Zelenou bídu ČSSD, Piráti, TOP 09 a STAN, ANO (Babiš) jen velkohubě před volbami mele, jak všemu zabrání, ale hned po volbách na vše zapomene a když ne, tak mu to připomenou z Bruselu, až půjde o schvalování dotací pro Agrofert, KDU-ČSL je až na Zdechovského taky pro Zelenou bídu, ODS zachraňují před úplnou ostudou jen jednotliví poslanci, KSČM neví, která bije, takže proti Zelené bídě jsou jen nesystémová SPD a mimoparlamentní Trikolóra. Je to bída.

9 1
možnosti
VV

Ovsem pan Evropaposlenec je odbornik na kradeni ceskych deti v Norsku a ne na ekologii, a uz vubec ne na mobilitu.;-D

2 4
možnosti
VV

Ano, uplne slepa. V Mjuniku zacina dnes IAA, a misto stovek koni z fosilii tam kraluji stovky Nm z akumulatoru.

1 0
možnosti
KS

Proč se jde po krku osobním autům a už ne tolik nákladním a už vůbec ne letadlům a lodím? Ví se, že sto největších lodí na světě vyprodukuje tolik CO2 jako všechna auta dohromady?

14 2
možnosti
Foto

To je přesně ono - nejvíc vzduch sviní nákladní dopravaR^

2 0
možnosti
Foto

Slepému se jeví každá cesta jako slepá. :-(

5 3
možnosti
PI

Dohoda green deal si nevytkla ambiciózní cíle. To je jen ta vaše slavná politická korektnost. Dohoda green deal si vytkla zcela nereálné, naivní, amatérské a ekonomiku devastující cíle, které nemají nic společného s ochranou životního prostředí. Základní premisou je totiž slepá zelená ideologie, která předpokládá, že za veškerými změnami klimatu stojí CO2 vznikající lidskou činností a přitom zcela ignoruje vědecké studie, které tuto premisu zpochybňují. Pane Zdechovský, váš názor na toto téma vítám, jen byste mohl také napsat jak proti této dohodě bojujete na půdě EP. Jedna věc je dělat si zde politické body názory, které souzní s většinovým názorem voličů, druhá věc je aktivně vystupovat na půdě EP a opravdu se oficiálně proti tomuto vyhrazovat. A upřímně nevěřím, že právě vy jste nositelem toho protestního praporu...

26 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor, interpeloval jsem v srpnu Evropskou komisi, kde jsem se jich ptal z jakých analýz a studií vycházela, protože ten dopad na občany ČR bude velký. O výsledku budu informovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.