Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šéf není důležitý ,je to jen dosazená figurka, důležití jsou spolehliví a loajální pracovníci té které instituce či podniku.

0 0
možnosti

"Perfektní" práci naší slavné BIS vidí jenom ti, kteří ty jejich jednostranně zaručené "důkazy" vidět chtějí. A k tomuto zjištění opravdu nepotřebuji být žádným příznivcem Zemana. Současná BIS je totiž právě tím příkladem který popisujete a totiž že spíše politikaří a dle toho ty jejich zprávy také vypadají.

Proč, to netuším. Možná, aby si jejich šéf mohl zase zajet za oceán pro další plíšek na hruď.

3 1
možnosti
Foto

co to tady tlacháte. vyhrajte volby a budete moci toho agenta CIA potvrdit ve funkci na dalších x let, to je demokratický postup !

4 1
možnosti

Dovolím si upravit citát Palackého "Byli jsme před Koudelkou, budeme i po něm"

1 0
možnosti

J27a54n 20V28l46k

16. 8. 2021 22:03

Naivní pohledy pana poslance. Vyloučení Rosatomu z projektu Dukovan v podstatě pro ně nic neznamená. Ale u nás je poškozena kontinuita znalostí výstavby JE. Mnoho firem zde má ruské majitele, nemluvě o těch, kteří tu již mnoho let žijí. Jak se chce vypořádat s těmito fakty ? Podobně jako byl poválečný odsun ?

4 1
možnosti

P16e92t19r 65N25e10d49v18ě47d

16. 8. 2021 18:13

A jakou práci odvedla BIS v té kauze ricin? Jinak asi v pohodě to Turecko tam se chválí všichni navzájem včetně Vás. Ale to ostatní? Opravdu je to vše tip top? Škoda, že nejspíš nemůžete prozradit to rozbíjení buněk rusáků. Ani v respektu nic nepsali....

2 1
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^ Kvikot kolaborantů a vlastizrádců nemusíš Tome brát vážně. :-)

2 4
možnosti

"Kvikot kolaborantů a vlastizrádců..." Hloupý Honza zřejmě opisuje Rudého práva padesátých let:-)

4 1
možnosti
Foto

Vždyť šéfa mají - pana Koudelku, jako dosud

3 0
možnosti

Babiš opět udělal něco s čím opozice nepočítala, tak hlavní udavač se z toho může zbláznit.

7 2
možnosti
Foto

Není náhodou naše největší bezpečnostní riziko pro naši zemi, současný šéf BIS Koudelka?

Tím, že Vrběticemi zabránil tomu, aby se dostavby Dukovan účastnili Rusové a Číňané, ohrozil energetickou soběstačnost naší země pro budoucí generaci. A kdo má zájem na nepřátelství s Ruskem a Čínou a totální lokajské závislosti na Západu v čele s USA?

Není to náhodou americká CIA a nevnucuje se přímo odpověď, za co Koudelka získal od CIA vyznamenání? Co je to za kontrarozvědku, která hájí zájmy cizí velmoci, oproti zájmům svojí vlasti?

8 4
možnosti

A v Maďarsku už Rosatom začal stavět po deseti letech a vyhozených miliardách forintů? To je ta východní soběstačnost...vše jede na 130% a přitom nikdo nic nemá...

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS