Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Začalo to odebíráním řidičského průkazu (předpokládám, že to platí, nesleduju vývoj těhle nesmyslů) a prošlo to. No a přes rybářské lístky, zákaz vstupu na fotbal a průkaz bagristy to nakonec skončí u odebírání maturitního vysvědčení, nebo vysokoškolského diplomu. Tyto a podobné nápady se budou množit jako potkani. Nová, láskyplná, spravedlivá společnost, na hony vzdálená totalitním praktikám, vyžaduje nové přístupy. Brusel nás za to určitě pochválí.

1 0
možnosti
Foto

Šílené nápady šílené Maláčové..... S blogem souhlasR^

1 0
možnosti

Nelze než udělit zaslouženou karmu. R^:-)Nápady ČSSD jsou opravdu šílené.

3 1
možnosti

Stejné šílenosti ovšem vymýšlí vaše rodná strana s Jurečkou v čele o vašem živiteli, Bruselu, raději co se těchto šíleností týče ani nepsat.....

2 1
možnosti

ČSSD ve sněmovně končí, bojuje se už jen o 3% a štědrou státní dotaci. Jakoukoliv slíbenou šílenost už nebudou muset voličům vysvětlovat, to nahrává Babišovi, protože jeho nápady jsou také dost šílené. Zejména důchodci a státní zaměstnanci kopou propast pod státní kasou ještě o dost hlouběji, dno už naše kasa dávno nemá. Tyto marketingové šílenosti z dílny Máry Prchala jsou o trochu méně šílené než z dílny ČSSD a tak vypadají jako lepší zlo. ČSSD v agónii děla celemu Česku jen medvědí službu, snaží se rozbít to co je v nás dobré.

Nedovolme jim to a volme rozumně, citovky stranou.

3 0
možnosti

Jak má vypadat podle vás volba rozumně?

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.