Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Evropa a v podstatě celý svět se čím dál více blíží k totalitnímu vládnutí pod rouškou “ochrany obyvatelstva” (odkud to jen známe ). Novými a novými zákony se lidem postupně omezují práva a lidé si to stále ještě neuvědomují, stejně jako ona pověstná pomalu vařená žába. “Demokratičtí poslanci” nepracují pro demokracii. Smrtnost varianty delta je na úrovni chřipky (oficiální data z Británie, proto také rozvolňují). Pokud respiratory chrání tak, jak chrání, má být jasná volba na každém člověku (pokud nebude pandemie, ale ta opravdová). Kdo se chce chránit, může očkováním, či respirátorem. Kdo nechce, jeho volba. Každý má možnost se nechat očkovat. Jako dobrovolně očkovaný nerozumím tomu, proč mám stále nosit respirátor?

4 1
možnosti
JF

Smrtnost varianty delta je na urovni chripky? Jenze ten odhad u je ovlivnen tim, ze v UK uz je slusna proockovanost, ze?

1 0
možnosti
PI

Vy jste jeden z těch darmožroutů v parlamentu EU, kteří jen hloupě žvatlají a nic nedělají. Nevím proč, ale zrovna vám nevěřím ani nos mezi očima.

6 0
možnosti
VB

Zalez dom do své hospody a neurážej lidi. Chtěl bych vědět, čím jsi užitečný lidstvu ty.

1 0
možnosti
Foto

Covid pasy usnadní cestování po Evropě asi tak stejně, jako kdysi výjezdní doložky, ty mentální invalido.

8 2
možnosti
PC

No, je to ještě horší než výjezdní doložky!

1 0
možnosti

Existují také pochybnosti kolem trvání covid pasů a obavy, že půjde o něco trvalého.......

Tak o to jsem zrovna obavu neměl, ale aby mi covid pas platil pouze dva měsíce po ukončeném očkování v polovině června, tak z toho obavu mám.:-(Abych se konečně po roce viděl s rodinou v SRN šel jsem do očkování. Mám EU certifikátEU s údaji o dvou absolvovaných vakcínách. Hurá vnučky těšte se, opa přijede;-D! Jenom ta pitomá Tečka neměla asi být. Po načtení QR kodu načetla platnost do 3.8. o den později mám zrovna termín odjezdu;-(. No, pokud by si ten údaj načetli při kontrole Němci, tak nevím, nevím8-o...........a teď babo raď!

0 0
možnosti
Foto

Vám se bez nich cestuje hůře?

3 0
možnosti
OU
AP

;-D;-D;-D

Jistě to vysvětlíte těm lidem ve Španělsku, kteří z ničeho nic musí na testy před návratem domů a doma zase i když jsou plně očkovaní ... ;-D;-D;-D

Covidpasy jen fixují celou covidhysterii na další dlouhé rok a jeho přínos je jen a pouze kontraproduktivní.

9 2
možnosti
OU
JP

Jděte s covid pasy někam! Omezovat, omezovat, oblbovat... Koho volit nebudu, je jasné.

8 1
možnosti
GS

Koronaviry jsou mezi námi od paleolitu. Covid pasy jsou jistě řešení

0 0
možnosti
Foto

I31v33o 22C91i16l98i74c28h

5. 7. 2021 22:21

A na ty čtyři staré koronavirové rýmy také potřebujete covidpas?

2 0
možnosti

Logická úloha, najděte rozdíl. Čísla si vymyslím

V Ostravě je 1 nakažený na tisíc lidí. V Brně je 1 nakažený na tisíc lidí. Když pojede 1 000 Ostraváků do Brna, počet nakažených v Brně (statisticky) se zvýší, sníží, zůstane stejný?

V Čechách je 1 nakažený na tisíc lidí. V Chorvatsku je 1 nakažený na tisíc lidí. Když pojede tisíc Čechů do Chorvatska, počet nakažených v Chorvatsku (statisticky) se zvýší, sníží, zůstane stejný?

Tolik asi k logice pasů.

2 1
možnosti
GS

Hledáte ve víře logiku? Nekažte to

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.